parkinnn

Spor

MAŞUKİYE’DE GÜNTEPE DEVRİ

Birinci Amatör Küme’de mücadele eden Maşukiye ekibi Kulüp Başkanı Necdet Pop görevinden istifa etmesi sonucunda Mehmet Güntepe yapılacak olan kongrede aday olacak

28 Nisan 2015 Saat: 15:45
MAŞUKİYE’DE GÜNTEPE DEVRİ
MAŞUKİYE’DE GÜNTEPE DEVRİ

KONGRE HAZİRANDA

Maşukiye Kulüp Başkanı Necdet Pop Haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan kongrede aday olmayacak. Maşukiye yeni Başkanı için Mehmet Güntepe’nin hazırlayacağı tek liste ile seçime gidilecek. Maşukiye Kulüp Başkanı Mehmet Güntepe’nin yapacağı listede Zeki Bozdağ, Süleyman Atmaca, Özkan Güntepe, Hüseyin Alioğlu, Mesut Özbozkurt, Yalçın Pop kesinlikle yönetimde olacak isimler oldu.

 MANZARADA YEMEK

Maşukiye ekibinin yeni kurulacak yönetimine 5 Haziran günü Manzara restorandın sahipleri Ahmet Yusuf ile Zeki Asım Dede yemekte ağırlayacak. Maşukiye ekibinin yeni Başkan adayı Mehmet Güntepe bugüne kadar Maşukiye ekibine hizmet veren Başkanlara, yönetimlere, futbolculara, teknik heyetlere teşekkür etti. Güntepe özellikle iki sezondur Kulüp Başkanlığı yapan Necdet Pop için kısıtlı dönemde yaptığı başarılı çalışmalara katkılarına teşekkür etti.

 BAYRAĞI TESLİM EDECEĞİZ

Maşukiye ekibinin Kulüp Başkanı Necdet Pop yaptığı açıklamada iki sezondur yaptığım görev içinde başarılı çalışmalara imza attık. Beldemizin gençleri görevi almak istediklerini ve bizde bayrağı kendilerine vereceğini söyledim. Kulüpler kalıcıdır. Yönetimler geçicidir. Necdet Pop olarak misyonumuzu tamamladık. Maşukiye ismini yaşattık. Bundan sonra Mehmet Güntepe ve arkadaşları bayrağı bıraktığımız yerden alarak başarı çubuğunu daha yukarıya çıkaracaklardır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑