parkinnn

Yaşam

MEMOĞLU: GEBZE'YE HİZMETİMİZ BİTMEDİ

Gebze Bölgesinin renkli siması, Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi, Gebze Kent Konseyi Kıdemliler Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyesi Nurettin Memoğlu, AK Partiden Gebze Belediye Meclis Üyesi oldu. AK Partiden yıllar sonra tekrar Belediye

23 Ocak 2014 Saat: 19:18
MEMOĞLU: GEBZE'YE HİZMETİMİZ BİTMEDİ
MEMOĞLU: GEBZE'YE HİZMETİMİZ BİTMEDİ

Gebze Bölgesi'nin renkli siması, Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi, Gebze Kent Konseyi Kıdemliler Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyesi Nurettin Memoğlu, AK Parti'den Gebze Belediye Meclis Üyesi oldu. AK Parti'den yıllar sonra tekrar Belediye Meclis'ne girme kararı alan Memoğlu: " Eğer Partimiz teveccüh gösterirse, bize gene hizmet yolu gözüktü demektir. Benim çocuklarımın torunlarımın dünyaya geldiği Gebze'ye bir vefa borcum var. Sonra bizim artık mezar yerimiz de Gebze’dir.  Dolayısıyla ben Gebze Belediye Meclisi'nin bir üyesi olarak Gebzemize hizmet etmek istiyorum. Gebze bizim gözümüzün açtığı yerdir, karnımızın doyduğu yerdir. Gebzemize hizmet bir aşk ve şevk işidir. Ben bu konuda kararlıyım!" dedi.

 Nurettin Memoğlu ismini Gebze, Eski Güreş Ağası, Anavatan Partisi Kurucularından ve Gebze Belediyesi'nin Eski Meclis Üyesi olarak tanıyor. Oto Makas Şirketi kurucularından da olan Memoğlu bugün Dünya ve Türkiye  çapında da önemli bir nüfus potansiyeline sahip bulunan Türk Boyu Karakoyunlu Ailesi'nin bir üyesi bulunuyor ve aynı zamanda Türk ve Dünya  Yörükler Birliği'nin de yönetiminde ve üyeliğinde bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑