parkinnn

Güncel

Memur-senden öğretmenler günü hediyesi

Memur-Sen İl Başkanı Şahin Yaşlık, öğretmenler günü nedeniyle Gülenyüz Sigorta ile yaptıkları anlaşmanın bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşma olduğunu belirtti.

25 Kasım 2022 Saat: 16:43
Memur-senden öğretmenler günü hediyesi
Memur-senden öğretmenler günü hediyesi

Memur-Sen İl Başkanı Şahin Yaşlık, öğretmenler günü nedeniyle Gülenyüz Sigorta ile yaptıkları anlaşmanın bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşma olduğunu belirterek, öğretmenler ve tüm memurlara anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

 

Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Şahin Yaşlık, öğretmenler günü nedeniyle Gülenyüz Sigorta ile bir protokol töreni gerçekleştirerek, bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşma olduğunu ifade etti. Gülenyüz Sigorta Şirketi Genel Müdürü Bahar Uzunca ile birlikte Memur-Sen İl binasında gerçekleşen törende bir konuşma yapan İl Başkanı Şahin Yaşlık, “ Düzce depremi bizlere 99 depremini hatırlattı bize. Öncelikle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Bu yaptığımız anlaşma kasko, konut poliçesi, tamamlayıcı sağlık sigortası, zorunlu trafik sigortası hem de Dask anlaşması üzerine uzun zamandır çalışmalar yapıyorduk. Bugün itibariyle de Memur-Sen üyelerimize bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşmalardan birisidir. Hiçbir yerden alamayacakları fiyatlarda bir anlaşma imzaladık. Öğretmenler günü hediyesi olarak bunu kabul ediyoruz” dedi. Gülenyüz Sigorta Genel Müdürü Bahar Uzunca’da 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak tüm Memur-Sen üyelerine anlaşma hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑