parkinnn

Spor

Menekşe gözdağı verdi

Menekşe gözdağı verdi Gebzespor sezonun açılış maçında evinde konuk ettiği 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor ile 1-1 berabere kaldı. Sergilediği futbol ve dirençle rakiplerine gözdağı verdi. GÖLGE- Bölgesel Amatör Lig 9’ncu Gruptaki t

4 Eylül 2014 Saat: 11:10
Menekşe gözdağı verdi
Menekşe gözdağı verdi

Menekşe gözdağı verdi

Gebzespor sezonun açılış maçında evinde konuk ettiği 2. Lig ekibi Kocaeli Birlikspor ile 1-1 berabere kaldı. Sergilediği futbol ve dirençle rakiplerine gözdağı verdi.

GÖLGE- Bölgesel Amatör Lig 9’ncu Gruptaki temsilcimiz Gebzepor sezon açılışında evinde konuk ettiği Kocaeli Birlikspor’u salladı, yıkamadı. Menekşeler; Samet, Kadir, Ahmet, Oğuzhan, Erdi, Ömer, Güney, Muhammed, Kaan, Ercan, Ender 11’i ile çıktığı maçta 22’de Kaan’ın attığı golle 1-0 öne geçerken 34’te Üstün’ün golüne engel olamadı ve beraberlikle yetindi. Rakibi karşısında ilk yarının 10 ile 25’nci dakikaları arasında çok etkili olan ve 20’nci dakika içinde iki kafa şutu direkten dönen mor beyazlılar sezon öncesi sergilediği futbolla taraftarlarına moral, rakiplerine gözdağı verdi. Devasa bir bütçeyle kurulan ve Kocaelispor’un yerini dolduracağı iddia edilen Kocaeli Birlikspor ise genelde kötü bir görüntü sergilediği maçta zaman zaman üstün bir tablo çizse de umut vermedi. Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki sezon açılışı ve maçı Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Birlikspor ve KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç, Sultan Orhanspor yöneticileri ve takımların teknik heyetleri izledi. Maraton tribünü kısmen dolduran taraftarın şov yaptığı, protokol üyeleri ve taraftara Gebzespor forması dağıtılan maç sonrası taraftar Gebzespor’u tribüne çağırarak alkışladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑