parkinnn

Spor

Mert Günok'u Volkan kurtardı!

Mert Günoku Volkan kurtardı! Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Mert Günok ve babası, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile masaya oturdu. HTSpor’un haberine göre; Başkan Yıldırım, 25 yaşındaki filebekçiye 5

2 Eylül 2014 Saat: 16:23
Mert Günok'u Volkan kurtardı!
Mert Günok'u Volkan kurtardı!

Mert Günok'u Volkan kurtardı!

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Mert Günok ve babası, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile masaya oturdu.

HTSpor’un haberine göre; Başkan Yıldırım, 25 yaşındaki filebekçiye 5 yıllık sözleşme ve 1.2 milyon lira garanti ücret önerdi. Bu öneriye Mert ve babası, “5 yıllık süre konusunda sıkıntı olmaz fakat önerilen parayı kabul edemeyiz. Biz ilk yıl için 1.2 milyon euro istiyoruz. Diğer senelerde de 100'er bin euro artış istiyoruz” şeklinde yanıt verdi.
Bu sözler Aziz Yıldırım’ı adeta çıldırttı! Sinirlenen Aziz Yıldırım, “Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?” diyerek görüşmeyi noktaladı.
Fakat Volkan Demirel’in PFDK tarafından 3 maçlık ceza alması sonrasında kaleye Mert Günok geçti. Ertuğrul Taşkıran’ın hazır olmaması nedeniyle ibre Mert’e döndü ve mecburen Karabükspor karşılaşmasında görev aldı.
Aziz Yıldırım ile yaşadığı olumsuz görüşmenin Mert’in performansına yansıdığı görülürken, ikinci kaleci olarak düşünülen Ertuğrul ise Sivasspor’a gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑