parkinnn

Yaşam

Meteoroloji'den çok ciddi uyarı: Şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji bu akşam özellikle İstanbul'da çok şiddetli yağış uyarısında bulundu. Saat 16.00 itibarıyla aniden başlayan yağış İstanbul'u felç etti.

30 Mayıs 2014 Saat: 18:41
Meteoroloji'den çok ciddi uyarı: Şiddetli yağış geliyor
Meteoroloji'den çok ciddi uyarı: Şiddetli yağış geliyor

Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz ise kötü haberi attığı tweetle verdi. "Acil işiniz yoksa trafiğe çıkmayın, son 2 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanıyor."

Açıklamada, "İstanbul'un Anadolu yakasında kuvvetli (21-50 mm) yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, dolu, yıldırım, kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Ulaşımda aksamaların olabileceğine dikkat çeken yetkililer özellikle yağışın 15,30-18,30 arasında etkili olacağını açıkladı. Açıklamada "İstanbul'un Anadolu yakasında devam eden yağışın saat 16,15'den itibaren Boğaz çevresi ve Avrupa yakasında etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

YAĞMUR BİR YAĞDI PİR YAĞDI

İstanbul'dan yağmur geçti, hayat bir süre adeta felç oldu.

İstanbul, öğleden sonra kısa süre etkili olan yağışa teslim oldu. Yağış Anadolu yakasında kendini dolu olarak gösterdi. Yaz mevsimine girmeye hazırlanırken dolu yağışıyla karşılaşan Anadolu Yakası sakinleri büyük şaşkınlık yaşadı.

Avrupa yakasında ise yağış yağmur şeklindeydi. Kısa süreli olsa da çok etkili bir şekilde gerçekleşen yağış, trafiği alt üst ederken, birçok noktada su baskınları yaşandı.

NE KADAR SÜRECEK?

Yağışın aralıklarla haftasonu da devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑