parkinnn

Güncel

Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı

Son dakika: Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı İstanbul'da beklenen kar yağışı hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İstanbul'da bugün yağmur şeklinde

12 Aralık 2016 Saat: 16:05
Meteorolojiden İstanbul için kar uyarısı
Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı

Son dakika: Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı
İstanbul'da beklenen kar yağışı hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayan yağışlar yarın itibari ile karla karışık yağmur ve kar yağışına dönecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kar uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada, "İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın yarın öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği ve Çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte aralıklı kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor" denildi.

"Kıyılarda ciddi bir örtü yapması beklenmiyor" denilen açıklamada, "Ancak kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer 5 cm'ye kadar örtü yapabileceği bekleniyor. Kar yağışından ötürü meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yer aldı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑