parkinnn

Siyaset

MHP GEBZE ADAYI TÜRKMEN: ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

GÖLGE- Seçim çalışmaları kapsamında Gölge’ye ziyaret gerçekleştiren MHP Gebze Belediye Başkan adayı İbrahim Türkmen, Gebze’ye yönelik çok büyük projeleri olduğunu söyledi. Türkmen,  Gölge Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Gene

7 Şubat 2014 Saat: 18:06
MHP GEBZE ADAYI TÜRKMEN: ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ
MHP GEBZE ADAYI TÜRKMEN: ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

GÖLGE- Seçim çalışmaları kapsamında Gölge’ye ziyaret gerçekleştiren MHP Gebze Belediye Başkan adayı İbrahim Türkmen, Gebze’ye yönelik çok büyük projeleri olduğunu söyledi.

Türkmen,  Gölge Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam’a değerlendirmelerde bulunduğu ziyarette iddialı çıkışlar yaptı. Türkiye’nin  içinde bulunduğu durumlar ve  genel siyasi gidişatın MHP lehine olduğunu savunan İbrahim Türkmen, ‘’ 30 Mart’ta yapılacak seçimler sadece bir yerel seçim değil, ülkemizin kaderinin seçimidir. Bir genel seçim gibi görmek gerekir. Biz MHP olarak hem ülke yönetimine, hem de yerel yönetimlere hazırız. Projelerimizle, kadromuzla buna hazırız.’’ dedi.

İHALELER CANLI YAPILACAK

MHP Gebze Belediye Başkanı İbrahim Türkmen konuşmalarında çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Seçimlerin AKP ile kendileri arasında geçeceğine ve kazananın MHP olacağına inandığını belirtirken de, ‘’ Kadın kollarımız, gençlik kollarımız Gebze’nin  altını üstüne getirdi. İkinci turdayız. Yoğun ilgi görüyoruz. Biz sadece projelerimizi anlatmıyoruz, şeffaf bir belediyecilik yapacağımızı anlatıyoruz. Dürüstlük bizim ilkemizdir. Belediye yönetimini devir aldığımızda her mahalleye dev ekranlar kuracağız. Belediye televizyonu kuracağız. Belediyenin içi dışı sürekli buradan yayınlanacak. İhaleleri canlı yayınlayacağız. Türkiye de bugüne kadar görülmeyen belediyecilik yapacağız.’ şeklinde konuştu.

GEBZELİLER ÜLKÜCÜ HİZMETLE TANIŞACAK

Türkmen, Gebze’deki adaylar içerisinde en genç kendisinin olduğunu dile getirerek sürdürdüğü konuşmasında, ‘’Gebze belediye tarihinde göreve gelmiş en genç ama en donanımlı belediye başkanı olarak MHP’yi altın harflerle tarihe  yazdıracağız. Gençlerden de  büyük destek görüyoruz. Meclise taşıyacağımız arkadaşlarımızda kaliteli ve donanımlı arkadaşlardır.  MHP olarak Gebzelileri ülkücü  hizmete kavuşturacağımız tarih 30 Mart’tır.’’ dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑