parkinnn

Siyaset

MHP’li Türkmen,TÜKSİAD’la buluştu

MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen Tüm Karadeniz İşadamları Derneği (TÜKSİAD)’ı ziyaret etti. Kahvaltıda Dernek Başkanı Gültekin Şenel ve üyeleriyle bir araya gelen Türkmen, işadamlarını dinledi, projelerini açıklad

16 Şubat 2014 Saat: 15:14
MHP’li Türkmen,TÜKSİAD’la buluştu
MHP’li Türkmen,TÜKSİAD’la buluştu

MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen Tüm Karadeniz İşadamları Derneği (TÜKSİAD)’ı ziyaret etti. Kahvaltıda Dernek Başkanı Gültekin Şenel ve üyeleriyle bir araya gelen Türkmen, işadamlarını dinledi, projelerini açıkladı.

ŞENEL:TÜRKMEN’İ DİNLEMEKTEN MUTLUYUZ

TÜKSİAD Başkanı Gültekin Şenel, belediye başkan adaylarını dinleyerek Gebze’ye nasıl hizmet edeceklerini öğrenmek istediklerini ve bugün de MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen ile biraraya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

2013 yılında 93 faaliyet gösterdiklerini belirten Şenel, “Özellikle AVRASYA forumu Gebze’de ilk defa düzenlenen çok geniş bir organizasyon oldu. Yaklaşık 400 binLira’ya mal olan Avrasya Forumu’nda tek bir imzayla 5 milyon Dolar’lık yatırım imzaladık. Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz.

Geçtiğimiz yıl ayrıca Kazakistan büyükelçisini konuk ettik. Kazakistan bugün Orta Asya’nın parlayan yıldızı. Yüzölçümü olarak Türkiye’den 3 kat büyük ama 10 milyon nüfusu var. Kazakistan’a Türk yatırımcılar gelmesi için büyük gayret gösteriyorlar.

Önümüzde yerel seçimler var. Belediye başkan adaylarını burada konuk edip, dinleyeceğiz. Bugünkü arkadaşımız adayların en genci İbrahim Türkmen bey. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

TÜRKMEN:OSB’LERDEN KOMİSYON KURACAĞIZ

Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Türkmen, “Eşrefbey İlkokulu ve Gebze İmam Hatip Lisesi’nden sonra yurt dışına çıktım. Önce İngiltere’de, sonra da Amerika’da üniversiteler bitirdim. Bugün ise ülkeme ve Gebzemize hizmet etmek için buradayım. Seçim çalışmalarımda ilk görüşmemizi Güzeller OSB yönetimi yaptık. OSB’lerdeki işverenler adına mutlaka bir komisyon kurup, Gebze için faydalı işler yapacağız” dedi.

Gebze’ye fuar kuracaklarını söyleyen Türkmen, “Sanayinin bu kadar yoğun olduğu bir bölgede sanayici herhangi bir organizasyon için maalesef İstanbul’a gidiyor. Haftada 2 milyon kişinin ziyaret edeceği bir fuar alanı kuracağız.

Gebze’nin çok büyük bir trafik sorunu var. Gebze’nin ne girişi ne de çıkışı belli. Gebze’ye giren kayboluyor, çıkan kurtuluyor. Saatlerce yollarda bekliyoruz. Buna bir son vermeli ve trafiği rahatlatmalıyız.

Gebze’nin kalkınmasına en ücra köşeden başlayıp, merkeze doğru geleceğiz. Bir çok projemiz var. Güzel bir kıvılcım ateşlediğimi düşünüyorum. Sizlerden destek bekliyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑