parkinnn

Güncel

MHP'li Azeri, Sedat Peker'i çiğnedi geçti

GÖLGE- MHP Kocaeli Teşkilat Başkanı, Ülkü Ocakları eski Genel Başkan Yardımcısı Erkan Azeri, yer altı dünyasının bilinmiş isimlerinden  Sedat Pekeri yerden yere vurdu. Azeri,  sert ifadelerle eleştirdiği açıklmasında Peker için, P

12 Eylül 2015 Saat: 23:24
MHP'li Azeri, Sedat Peker'i çiğnedi geçti
MHP'li Azeri, Sedat Peker'i çiğnedi geçti

GÖLGE- MHP Kocaeli Teşkilat Başkanı, Ülkü Ocakları eski Genel Başkan Yardımcısı Erkan Azeri, yer altı dünyasının bilinmiş isimlerinden  Sedat Peker'i yerden yere vurdu.

Azeri,  sert ifadelerle eleştirdiği açıklmasında Peker için, ''Parayla adam tutup icraat yaptıran çok aciz birisidir.'' ifadelerine yer verdi.

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Sedat Peker'in  menfaat uğruna iktidara şirin görünmek için beyanatlar verdiğine dikkat çeken Erkan Azeri, Sedat Peker'i sert ifadelerle eleştirdi. 

Azeri, ''Hangi istihbarata çalıştığı belli olmayan'' dediği  ve ''sokakta parasıyla adam toplayan biri'' olduğunu  ileri sürdüğü Sedat Peker için ağır ithamlarda bulundu. Ülkü Ocakları eski Genel Başkan Yardımcısı ve yürekli kimliğiyle tanınan Erkan Azeri, sosyal  medyadaki resmi facebook hesabında şu görğlere yer verdi.

''Malum Milletvekilliği Genel Seçimlerine çok az bir zaman dilimi kaldı.Bu zaman zarfında MHP ve Ülkü Ocakları'nı tahrik etmek üzere sahada çalışan birilerinin olduğu artık kesindir.Ancak MHP ile uzaktan yakından alakası olmayan bir zevat var. Bunun adı Sedat Peker! Parayla adam tutup icraat yaptıran çok aciz birisidir. Kendi adına tek bir icraatı olmadığı gibi ,yıllardır hangi istihbarata çalıştığını bir türlü anlamış değiliz. AKP 'nin sokak ve gayri-meşru işleri için sözleşmeli tahliye olmuş bu zevata diyecek tek sözüm "tek bir icraat yapta mafya değil ,Kabadayı diyelim "sana. Bu işler yol olmaya başladı! Doğu Perinçek ve Beştepe'nin kucağından kalktığında konuşalım inşallah .''

 .

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑