parkinnn

Siyaset

MHP'li Türkmen: Ceza var ruhsat yok

GÖLGE- MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen Tavşanlı köyünde halka hitap etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yıldır binlik imarı çıkarmadığını belirten Türkmen, “Bunda hem ciddiyetsizlik, hem de kasıt var. İma

12 Mart 2014 Saat: 09:14
MHP'li Türkmen: Ceza var ruhsat yok
MHP'li Türkmen: Ceza var ruhsat yok

GÖLGE- MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen Tavşanlı köyünde halka hitap etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yıldır binlik imarı çıkarmadığını belirten Türkmen, “Bunda hem ciddiyetsizlik, hem de kasıt var. İmar çıkmadığı için evlerinize çivi çakamıyorsunuz. Çakana da ciddi para cezaları var” dedi.

TAVŞANLI’DA ARTIK MEYVA YETİŞMİYOR

Tavşanlı köyünü ziyaret eden Türkmen projelerini açıklarken, genel olarak köylerin sorunlarını ve çözümlerini de anlattı. Tavşanlı’nın bir zamanlar en güzel şeftali, üzüm ve ayva yetiştirdiğini belirten Türkmen, “Mesela Türkiye’nin en güzel deveci armutu bir zamanlar Tavşanlı’da yetişirdi. Şimdi sanayinin ortasında kalan Tavşanlı’da bu meyvaların hiç birisi yetişmiyor.

HEM PARA CEZASI GELİYOR HEM DE RUHSAT ALAMIYORSUNUZ

Ayrıca bütün köylerde olduğu gibi Tavşanlı köyünde de imar sorunu var. AKP’li belediyeler 10 yıldır Kocaeli’yi yönetiyor. Sanayicinin hemen aldığı ruhsatı, sizlere vermiyorlar. Mesela askerde oğlunuz var ve teskere alacak. Askerden sonra evlendireceksiniz ve evinize kat atacaksınız. Çivi bile çakamazsınız. Çok ciddi para cezaları var. 90 bin liraya kadar verilen cezalar var. Bu cezaları size Gebze Belediyesi veriyor. Burada sizi iki defa cezalandırıyorlar. Hem de ciddi para cezaları geliyor, hem de ruhsat alamıyorsunuz.

Biz bu işi 6 ayda çözeriz. Derhal planları çıkaracağız ve probleminiz kalmayacak. Size gelen cezaları en aşağı fiyatlara çekeceğiz, hem de ruhsatlarınızı alabileceksiniz”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑