parkinnn

Siyaset

MHP'Lİ TÜRKMEN: VATANDAŞ FAİZ GİRDABINDA

GÖLGE- Kirazpınar Mahallesi’nde Emlak Konutları’nı ziyaret eden MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen site sakinlerini dinledi. Bir çok sıkıntıları olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle faiz girdabından kurtulamadıkları

9 Şubat 2014 Saat: 14:55
MHP'Lİ TÜRKMEN: VATANDAŞ FAİZ GİRDABINDA
MHP'Lİ TÜRKMEN: VATANDAŞ FAİZ GİRDABINDA

GÖLGE- Kirazpınar Mahallesi’nde Emlak Konutları’nı ziyaret eden MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen site sakinlerini dinledi. Bir çok sıkıntıları olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle faiz girdabından kurtulamadıklarını söylediler.

KİRAZPINAR’IN DERDİ ÇOK

Öncelikle düzgün bir yolumuz yok diyen vatandaşlar şunları söyledi, “Kamyonlar çok hızlı gidiyor, okulda 350 çocuk okuyor. Çocuklar okula gidip gelirken aileler kaza olacak diye çok korkuyor. Semt pazarımız yok. Burada 2000 nüfus var ama namaz kılacak bir cami yok. Elektrik, su, doğalgaz faturaları 2 ayda bir geliyor. Dolayısıyla faturalar yüksek oluyor. 2 kişilik  bir aileye bile 400 liralık doğalgaz faturası geliyor. 16 aydır aidat ödüyoruz. 200 bin lira havuz parası toplandı. Her ay 70 bin lira para toplanıyor. Bu paralar nereye gidiyor belli değil. Bunu soracak bir mercii yok. Kapıya kamera konuldu. Güvenlikçi giren arabayı bile kamerada göremiyor.

VATANDAŞ FAİZ GİRDABINDA

Özellikle dairelere ödenen taksitlerin TÜFE’sinin çok yüksek olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bir arkadaşımız 12 bin lira taksit ödemiş, 9.500 lira TÜFE gelmiş. Birisinin 62.500 Lira borcu var. 1.5 yılda 7 bin Lira ödemiş, buna rağmen borç azalacağına 67 bin Lira olmuş. Tam bir borç girdabına girdik. İnsanlara zulüm yapılıyor. Sabit taksit istiyoruz. Bursa’da sabit fiyat uygulanmış, Gebze’de niçin yapılmıyor?”

TÜRKMEN: CİDDİ BİR MASTIR PLANI YAPILACAK

Öncelikle Gebze’de ciddi bir mastır plan yapılacak diyen MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen ise şunları söyledi, “Gebze’nin 20 sene sonra, 50 sene sonra nüfusunun hesaplanması lazım. Ona göre altyapı yapılmalı. Vatandaşların sıkıntı çekmemesi için semt pazarları yapacağız. Buralar haftanın bir günü pazar, diğer günleri ise otopark olacak. Kurban bayramlarında da kesimhane olacak. Semt konakları yapacağız. Buralarda kreş olacak. İnsanların faturalarını ödeyebileceği PTT, bankacılık hizmeti verecek kurumlar oluşturacağız. Vatandaşın sorunlarını çözecek, yüzlerini güldürecek projelerimiz var. Gittiğimiz her mahallede benzer sorunlar var. Bu sorunlar yıllardır aynı ekibin biriktirdiği sorunlar. Gebze 30 Mart’ta seçimini yapacak ve şehri emin ellere teslim edecektir.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑