parkinnn

Siyaset

MHP'YE KATILIM VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilat’na Arapçeşme mahallesinden dün akşam müracaat eden çoğu bayan 120 kişi partiye üye oldu. MHP Gebze Belediyesi meclis üyesi aday adayı Ercan Şengül’ün organize ettiği katılım törenine

23 Ocak 2014 Saat: 22:37
MHP'YE KATILIM VAR
MHP'YE KATILIM VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilat’na Arapçeşme mahallesinden dün akşam müracaat eden çoğu bayan 120 kişi partiye üye oldu. MHP Gebze Belediyesi meclis üyesi aday adayı Ercan Şengül’ün organize ettiği katılım törenine, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen de katıldı.

MHP’ye katılım töreninde konuşma yapan ilçe başkanı Ferit Taşdemir şunları söyledi, “12 yıldır Türkiye’yi yöneten AKP milletimizi iyice yoksullaştırmıştır. Kendileri milyonlarca dolarları götürürken, vatandaşa 840 lira maaş veriyorlar. Ev kirasının kenar mahallelerde bile 400-500 lira olduğu Gebze’de insanlar nasıl geçinecek, ne yiyip, ne içecek? Gebze’de yolsuzluklarla anılan bir başkanı, AKP tekrar aday gösterdi. Bu Gebze için büyük bir şanstır. Çok çalışıp bu kadrolardan kurtulmamız lazım” dedi.

MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen ise katılımcılara teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarımız boyunca Gebzeliler tarafından partimize çok büyük teveccüh var. Bu akşam partimize yapılan katılımlarla bunu daha açık bir şekilde gördük. Gebze için çok güzel projelerimiz var. Gebze’nin çok eksiği var. Mevcut belediyenin Gebze için tasarladığı projelerin çoğunun başlamadığını, başlayanların da yarım kaldığını görüyoruz. Çok çalışarak belediye seçimlerini kazanıp, halkımıza iyi hizmetler vereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından MHP Gebze İlçe Teşkilatı’da partiye katılanlara Taşdemir ve Türkmen tarafından rozet takıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑