parkinnn

Sağlık

Mikro Cerrah Şener göreve başladı

Merkez Hastanesi’nden cerrahi de bomba transfer

3 Mart 2016 Saat: 12:47
Mikro Cerrah Şener göreve başladı
Mikro Cerrah Şener göreve başladı

Tıp dünyasının en önemli cerrahi dallarından birisi olan  ‘ El Cerrahisi ve Mikro Cerrahi’’ de  kadrosunu güçlendiren Gebze özel Merkez Hastanesi, Türkiye’nin  ismi bilinen başarılı cerrahlarından  Doç. Dr. Burak Şener’i  kadrosuna kattı.

 

Organ kopmalarında gösterdiği başarılı operasyonlarla da  markalaşan ,  Dr. Hakan Höbek’in  yönetimindeki Merkez Hastanesi, mikro cerrahi de kadrosunu güçlendirerek bölgemizin bu yöndeki en iddialı  özel hastanesi konumuna geldi.

El cerrahisi ve mikro cerrahi de gerçekleştirdiği önemli ameliyatlarla ismi duyulan  40 yaşındaki  başarılı cerrah  Şener, 1 Şubat’ta göreve başladığı Merkez Hastanesi’nde şu ana kadar on başarılı operasyona imza attı.

Başarılı cerrah Merkez Hastanesi’ni tercih etmesindeki en büyük etkenin Dr. Höbek’in doktorlara verdiği değerin olduğunu söylerken şöyle konuştu;

 

HÖBEK HER KONUDA DESTEKÇİMİZ

 

’’ Benim ilgilendiğim ve esas olarak eğitim aldığım konu; El Cerrahisi ve Mikro cerrahidir. Merkez  Hastanesi,  konumu ve uzun süredir bu tarz tedavilerin yapıldığı bir hastane olması sebebiyle benim için bir seçenek oldu.  Ayrıca  Başhekimimiz  Hakan Höbek  Bey hastanede çalışan doktorların her konuda önünü açan ve yardımcı olan bir kişi. Doktorlarının her türlü sorunlarını ve sıkıntılarını çözen bir insan. Bu durumlar benim Merkez  Hastanesi’nde çalışmamda etken olmuştur.’’

 

TEDAVİYİ  SONUNA KADAR SÜRDÜRÜM

 

‘’Her doktor gibi ben de hasta odaklı çalışırım. ‘’ diyen  Doç.Dr. Burak Şener,  çalışma sistemiyle ilgili bilgi verirken de ‘’Mümkün olduğu kadar hastalarımın benim uzmanlık dalımla ilgili olan problemlerini çözmeye çalışırım ve hastamın tedavisini sonuna kadar sürdürmek isterim. Kendi uzmanlık dalım haricinde olan sıkıntılarını ise; o konunun uzmanı başka doktor arkadaşlarıma göndermekte aracı olurum. Tedaviden önce, tedavi sırasında, tedavi sonrasında hastamın psikolojik durumlarına göre de tedaviyi düzenlemeye uğraşırım.’’ şeklinde konuştu.

BURAK ŞENER KİMDİR?

 1975 doğumlu . Üniversiteyi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde 1999 yılında tamamladı. Uzmanlık eğitimini   Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2005 yılında tamamladı. 2007-2012 yılları arasında  MANUS El  Cerrahisi grubunda çalıştı. Sonrasında yaklaşık  3 yıl B.Çekmece  Kolan görev yaptı. 1 Şubat’tan beri Merkez Hastanesi’nde göreve başladı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑