parkinnn

Güncel

Milletvekili Okur'dan esnafa müjde var

GÖLGE- Ak Parti Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur, Gölge’ye yaptığı özel açıklamalarda esnafa müjdeli haber verdi. Okur, mecliste görüşmeleri devam eden torba yasasından esnafı ve vatandaşı sevindirecek kararlar çıkacağını söyledi.

5 Ağustos 2014 Saat: 14:32
Milletvekili Okur'dan esnafa müjde var
Milletvekili Okur'dan esnafa müjde var

GÖLGE- Ak Parti Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur, Gölge’ye yaptığı özel açıklamalarda esnafa müjdeli haber verdi.

Okur, mecliste görüşmeleri devam eden torba yasasından esnafı ve vatandaşı sevindirecek kararlar çıkacağını söyledi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Ali Okur, muhalefetin çalışmaları kilitlemek için ellerinden gelen her türlü zorluğu çıkardıklarını da ifade ederek ‘’Muhalefetin gereksiz, boş, mantık dışı çabalarına rağmen torba yasasını çıkaracağız. Yasa, vatandaşlarımıza çok büyük kazanımlar getirecek. Vatandaşlarımızı sevindireceğiz. Maliye ile olan bir çok sorun giderilecek.’’dedi.

ESNAFIMIZ RAHATLAYACAK

Muhalefetin meclisi çalışamaz hale getirme gayretinde olduğuna dikkat çeken  Milletvekili Okur, ‘’Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ülkeyi germek istiyorlar. Torba yasasını bahane ederek kaos ortamı yaratmak istiyorlar. Ancak bilinmeli ki, hükümetimiz milletten aldığı güçle yine milletimizin  ve ülkemizin menfaatine olan yasaları  çıkarmaya devam edecektir. Halen devam eden torba yasası bunlardan biridir. Bu yasa  yürürlüğe girdiğinde özellikle esnaflarımız çok rahatlayacak. Vergi konusunda sevindirici haberler alacaklar.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑