parkinnn

Güncel

Milli karateci Şamdan'dan sitem dolu sözler

GÖLGE- Gebzeli Avrupa Karate Şampiyonu ve milli antrenör Adnan Şamdan, ülkemizi onlarca defa Avrupada başarıya taşıdıkları halde Gebzede kendilerine sahip çıkan olmadığını söyledi. Şamdan, yıllardır Gebzenin sesini Avrupada duyurdukl

3 Ağustos 2014 Saat: 14:02
Milli karateci Şamdan'dan sitem dolu sözler
Milli karateci Şamdan'dan sitem dolu sözler

GÖLGE- Gebze'li Avrupa Karate Şampiyonu ve milli antrenör Adnan Şamdan, ülkemizi onlarca defa Avrupa'da başarıya taşıdıkları halde Gebze'de kendilerine sahip çıkan olmadığını söyledi.

Şamdan, yıllardır Gebze'nin sesini Avrupa'da duyurduklarını, ülkemize de sayısız şampiyonluklar  kazandırdıklarını vurgulayarak adeta sitem etti. Elde ettikleri başarılara rağmen Gebze'de sahipsiz olduklarını anlatan milli karateci ve Gebze Karate Okulu sahibi Adnan Şamdan, Göge'yi ziyaretinde içini döktü.

Şamdan, '' Yıllardır ülkemize şampiyonluklar getiriyoruz. dünyayın her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyoruz. Yetenekli öğrencilerimiz ülkemizi ve Gebze'yi dışarıda başarıyla temsil ediyor, madalya üstüne madalya alıyoruz. Ama Gebze'de sahipsiziz. Bizimle ilgilenen, sahip çıkan kimse yok. Kendi ilçemizde sahipsiz kalıyoruz.'' sözleriyle dert yandı. En son geçtiğimz ay Avrupa Kulupler Şampiyonasından dört madalya ile dönerek birinci olan Şamdan'ın  Gebzeli karatecileri, 35 ülkeden 119 kulübün katıldığı şampiyonada ülkemize birinciliği getirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑