parkinnn

Spor

Minik Elif Şampiyonluk Beratını Başkan’dan Aldı

Satranç 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Elif Sarıca şampiyonluk beratı ve kupasını Başkan Karaosmanoğlu’nun elinden aldı

19 Mart 2014 Saat: 10:19
Minik Elif Şampiyonluk Beratını Başkan’dan Aldı
Minik Elif Şampiyonluk Beratını Başkan’dan Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, satranç 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Elif Sarıca’yı makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, yenilgisiz şampiyon olan minik Elif’e şampiyonluk beratı ve kupasını takdim etti.

 

BABASI EV ANTRÖNERLERİ EŞLİK ETTİ

MYRT0800.JPG görüntüleniyor

Avrupa ve dünya şampiyonalarında milli takım kadrosunda yer alacak Elif’e ziyareti sırasında babası Faruk Sarıca ile antrenörleri Fahrettin Özten ve Tarkan Küçümenler eşlik etti. Ziyarette Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir ile Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kağıtspor Kulübü Satranç Branş Sorumlusu İslam Yücel de hazır bulundu.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU KUTLADI

Minik Elif’i kutlayarak başarılarının devamını dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Elif Sarıca’dan Avrupa ve dünya şampiyonlukları da beklediğini vurguladı. Minik Elif ise Başkan Karaosmanoğlu’na şampiyonluk söz verdi.

 

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası, 25-31 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. 7 Yaş Kızlar kategorisinde Elif Sarıca, 8 puan ile oynadığı müsabakalarda iki beraberlikle yenilmeden Türkiye Şampiyonu oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑