parkinnn

Kültür

Minik Yazarlar Kitaplarını İmzaladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6. Düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’nda 6 yaşındaki Kayra Yılmaz ve 9 yaşındaki Mina Kozan kitaplarını imzaladı.

20 Mayıs 2014 Saat: 11:23
Minik Yazarlar Kitaplarını İmzaladı
Minik Yazarlar Kitaplarını İmzaladı

Minik yazarlar oldukça fazla ilgi gördü. İçimde kocaman bir hayat var adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan minik Kayra, Kocaeli Kitap Fuarı ile aynı yaşta. 3 yaşından bu yana aforizmaları babası tarafından not edilen Kayra, fuarda ilgi odağı oldu. Bir diğer minik yazar 9 yaşındaki Mina Kozandı. Mini Masallar serisinin ilk kitabı Kardan Adam Ailesi adlı kitabını imzalayan Mina, doğa sevgisini anlattığı kitabını kendisi yazdı. Şiirde yazan Mina bir de şiir kitabı yazmayı düşünüyor.

 KOCAELİ FUARA AKIN ETTİ

Hafta sonunu fırsat bilen Kocaelililer kitap fuarına akın etti. Çocuğunu getiren, torunuyla gelen birçok insan birbirinden farklı yazarlar ve kitap evlerinde aradıkları kitaplara ulaştı. Hayatında ilk kez sahafta plak gören minik kız annesinden plağın müzik dinlenen bir şey olduğunu öğrenmesi ile şaşkınlığa uğradı. Torunlarını bankta oturarak bekleyen yaşlı teyze, 350 kitap evinindeki kitapları tek tek inceleyen torunlarını beklerken kitapların dünyasına daldı. Kitap fuarında yeni ve eski birçok kitaba piyasanın altında bir ücretle ulaşma imkanı bulan öğrenciler poşet poşet kitap aldı

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑