parkinnn

Eğitim

Minikler Geleceğe Tohum Ekti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, TEMA ile birlikte miniklere yönelik fidan dikme programı gerçekleştirdi

7 Mart 2014 Saat: 15:43
Minikler Geleceğe Tohum Ekti
Minikler Geleceğe Tohum Ekti

Doğaya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi miniklere yeşili sevdirmeye devam ediyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ile Tema Vakfı tarafından ortaklaşa uygulanan proje kapsamında kapsamında 700 yavru Temalı fidan dikti.

 

KULLAR FİDANLIĞI’NDA

Fidan dikme programı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol’un katılımıyla Büyükşehir’in Başiskele Kullar Fidanlığı’nda gerçekleştirildi. Programda anaokulu minikleri  tohumları toprakla buluşturmanın heyecanını yaşadı.

 

ÇOCUKLAR İÇERDE KALMASIN

Aynı zamanda Tema Vakfı İl Temsilcisi olan Nermin Tol  “Çocukların doğayla iç içe büyümesi, yaşaması için biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Çocuklar evlerinde kalmasınlar. Doğayla bütünleşerek büyüsünler ve yeşili sevsinler. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz fidan dikme projesi ile çocukların mutluluğunu görmek bizim için de büyük bir keyif’’ dedi.

 

AĞAÇLARIN GELİŞİM SÜRECİNİ ÖĞRENDİLER

Fidan dikme projesine katılan minikler diktikleri fidanların nasıl gelişeceğini  eğitmenlerinden uygulamalı olarak öğrendiler. Fidanların  büyüyerek ağaca dönüşeceğini uygulamalı  olarak gördüler. İleride kendilerine ait ağaçlarının olacağını duyan minikler çok mutlu oldu.

 

12 OKUL 700 ÖĞRENCİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği programa yoğun ilgi gösterildi. Programa Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ilkokulu,  Fevzi Çakmak İlkokulu, Hikmet Uluğbay İlkokulu, Gölcük Rotterdam İlkokulu, Bahçeşehir Koleji,  Conk Bayırı Koleji, Körfez Sağlık Meslek Lisesi, Uğur Mumcu İlkokulu, Gölcük Piyale Paşa İlkokulu,     15.Kolordu Ortaokulu, Yeşiltepe Anaokulu, Özel Kocaeli Gülistan İlkokulu’ndan 700 öğrenci katıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑