parkinnn

Yaşam

Miniklere Hayvan Sevgisi kazandırılacak

Veteriner Şube Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla , Kandıra Yunus Emre Orta Okulu Öğrencilerini 22 Nisan Salı günü Alikahya Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evinde ağırlıyor.

21 Nisan 2014 Saat: 15:05
Miniklere Hayvan Sevgisi kazandırılacak
Miniklere Hayvan Sevgisi kazandırılacak

Veteriner Şube Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ,  Kandıra Yunus Emre Orta Okulu Öğrencilerini 22 Nisan Salı günü  Alikahya Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evinde ağırlıyor. Bu organizasyonla çocukları ve hayvanları bir araya getirmeyi planlayan Veteriner Şube Müdürlüğü, insan ve hayvan sevgisini çocuklara “23 Nisan Çocuk Bayramı’nda” doyasıya yeniden yaşatmayı hedefliyor.

Kocaeli Vali Yardımcıları Mustafa ÜNLÜSOY ve Şükrü ÇAKIR ,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin TOL , Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Osman POYRAZ, Veteriner Şube Müdürü Fatma DİLBER’in de katılacağı Salı günü yapılacak kutlamada, 7. Ve 8. Sınıflardan öğrenciler,okul idaresi,  öğretmen ve veliler, hayvan aktivistleri Gölcük-DOHAYKO-HAYTAP Federasyonu Derneği Başkan ve üyeleri ağırlanacak.

Açık hava sinemasında hayvan sevgisi konulu filmin yer aldığı programda, hayvanlara nasıl davranmamız gerektiği konusunda katılımcılarla bilgi paylaşımı yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplumda özellikle çocuklar üzerinde   “Sokak Hayvanlarına Nasıl Davranmalıyız?”sorusuna yönelik bir bilinç oluşturmak ve aynı zamanda bu konuda toplumsal bir farkındalık oluşturmak gayesi içinde olduğunu bu organizasyonla bir kez daha göstermek istemektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑