Ana Manşet Reklam

Siyaset

MP İlçe Başkanı Aşak'tan çarpıcı açıklamalar

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak , Gebze'de üye sayılarının her geçen gün arttığını , görevde henüz bir ayı geride bırakmalarına karşın 400 üye yaptıklarını söyledi.

21 Mayıs 2022 Saat: 14:45
MP İlçe Başkanı Aşaktan çarpıcı açıklamalar
MP İlçe Başkanı Aşak'tan çarpıcı açıklamalar

. Aşak, yıl sonuna kadar üye  hedeflerinin bin olduğunu da dile getirdi.

GENEL BAŞKAN İNCE GEBZE'YE GELİYOR

Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, ilçe yöneticisi  Osman Şahin ile birlikte Gölge'yi  ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'a çalışmalarını anlatan İlçe Başkanı Aşak , Genel Başkan İnce'nin 26 Mayıs Perşembe günü Gebze'ye  geleceğini  vurgularken de, OSB 'de sanayi kuruluşlarını ziyaret edeceğini, çarşı esnafıyla buluşacağını ifade etti.

SEÇİMİN KADERİ BİZİM ELİMİZDE

Gölge'yi ziyaretindeki konuşmalarında iktidara yüklenen İsmail Aşak, '' Memleket Partisi olarak şu an yüzde iki oy oranımız var. Bu iyi bir başarıdır. Millet İttifakından da, Cumhur İttifakından da oy alıyoruz. Seçmenleri bize yöneliyor. Jokeriz. Seçimlerin kaderini biz belirleyeceğiz.'' dedi.

KÖYLÜ NEFES ALAMIYOR

Türkiye'de tarım politikalarının çiftçiyi, köylüyü nefes alamaz duruma getirdiğine vurgu yapan Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, genel başkanlarının  bu soruna dikkat çekmek için geçtiğimiz günler mandıraya girdiğini , tarım ürünlerinin korkunç arttığını, peynirin  kilosunun yıl sonunda 300 liraya çıkacağını ileri sürdü. Aşak , özetle şu görüşleri savundu ;

EN TEHLİKELİ İNSAN AÇ İNSANDIR

''Ülke iyi yönetilmiyor, her geçen gün çıkmaza giriyoruz. Sebze meyve fiyatları el yakıyor, konutlar ateş pahası. Bırakın asgari ücretle çalışanı , orta  gelirli bile borçla yaşıyor. Tarım cenneti ülkemizde köylüye, çiftçiye sahip çıkamıyor. İnsanlar işsiz, aç. En tehlikeli insan aç insandır, aç insan her türlü suçu işleyebilir. İktidar ,memleketimin insanını açlıkla sınıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine genel başkanımızda katılacak, kamuoyundan büyük destek var.  Evine ekmek götüremeyen, işsizlikten bunalan, vergisini ödeyemeyen, kepenk kapatan, tarladaki mahsulünün karşılığını bulamayan , kredi borçlarıyla  boğuşan her bir vatandaş, esnaf, işçi, çiftçi , sanayici, iş insanı Memleket Partisi'nde buluşuyor. Çığ gibi geliyoruz, memleketimizi kurtarmak için geliyoruz. ''

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑