parkinnn

Güncel

MSK devlerle güreşecek

GÖLGE- Gebze Yenikentte yaptığı Çamlıkent Konakları ile dikkatleri üzerine çeken MSK Grup, şimdi de İstanbul Anadolu yakasında büyük bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kocaelide  de geniş bir kesim tarafından tanınan Ankara merkezl

11 Ağustos 2014 Saat: 13:36
MSK devlerle güreşecek
MSK devlerle güreşecek

GÖLGE- Gebze Yenikent'te yaptığı ''Çamlıkent Konakları' ile dikkatleri üzerine çeken MSK Grup, şimdi de İstanbul Anadolu yakasında büyük bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Kocaeli'de  de geniş bir kesim tarafından tanınan Ankara merkezli MSK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Kış, ''Çamlıkent Konakları'nda yaşam başladı. Taahhüt ettiğimiz süreden çok önce maliklere evlerini teslim ettik. 184 daireyi bitirdik. Bunun verdiği gururla şimdi İstanbul'a açılma kararı aldık .'' dedi.

Kış, Türkiye'nin tanınmış dev inşaat firmalarının yarıştığı Anadolu yakasında artık MSK'nın da olacağını vurgularken, ''Elimizde çok değerli bir kaç proje var. Bunların birine karar vereceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Lokasyonu çok iyi. Etüd  projelerimiz tamamladık. İnşallah bir ay içinde tabelamızı dikeceğiz.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑