parkinnn

Güncel

Muhammet Öztürk, DDC Makine ile sanayici oldu

Bir çok farklı sektörde yatırımları bulunan tanınmış iş insanı Muhammet Öztürk, şimdi de sanayi dünyasına adım attı.

23 Mart 2024 Saat: 16:54
Muhammet Öztürk, DDC Makine ile sanayici oldu
Muhammet Öztürk, DDC Makine ile sanayici oldu

DDC Başkanı Öztürk, ihracat ağırlıklı makine üretimine başlayacak olan fabrikanın  kurulumuna başladı.

DDC Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'ün  himayesinde bulunan çok sayıda şirkete,  bir yenisi daha eklendi.  DDC Makine ile sanayi dünyasına yatırım yapan  başarılı iş insanı Öztürk, İMES OSB'de faaliyete geçecek olan  DDC Makine fabrikasının  startını  verdi.

Toplam dört dönüm üzerine inşa edilen ve İhracat ağırlıkta üretime başlayacak olan DDC Makine, iş dünyasına yeni istihdam açarken , ülkemize de katma değer sunacak. Başkan Öztürk yeni iş koluyla ilgili bilgiler  verdiği değerlendirmesinde ;

DDC GRUP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

 '' DDC Ailesi , bölgemiz  ve ülkemiz  iş dünyasına  katkı sunmaya, ekonomiden  istihdama, ihracattan ithalata büyümeye  ve istihdam yaratmaya devam ediyor.  Türkiye'nin trendi yüksek  grupları arasına girmeyi başaran DDC ailemiz,  ülke ekonomimize de  üzerine düşen vazifeyi  en iyi şekilde yerine getirecektir. Yeni iş kolları oluşturmaya deva edecğiz. Bir taraftan bölge insanımıza  istihdam katkısı sunacak, diğer yandan da milli ekonomik dengemizin büyümesinde etken olmayı sürdüreceğiz. 2024'ü planlarken zaten sanayi atılımımızı birinci sıraya koymuştuk. İstikrarlı büyüyen DDC Grubu'muz, yıl sonuna kadar yeni ve farlı sektörlerde  iş alanları açmaya devam edecek. Ülke ekonomisine  yön veren önemli aktörlerden birisi olma  yolundaki azmimiz durmayacak.. '' dedi.

MİLLETVEKİLİ ÇİLER'E NEZAKET ZİYARETİ

Diğer yandan  DDC Başkanı Muhammet Özürk , Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'le bir araya geldi.  Çiler'le olan yakınlığı bilinen Muhammet Öztürk, eski GTO Başkanı Nail Çiler'e fabrikası hakında bilgiler vererek, tecrübelerinden yararlanmak istediğini söyledi. Öztürk ile Çiler'in buluşmasında DDC Makine ortakları Tarkan Turan, Eyüp Şahin, Finans Müdürü , Mustafa Kemal Yılmaz ve grubun gayrimenkul danışmanı Şener Yılmaz'da  hazır bulundu. Çiler'in eşi Sevgi Çiler'de buluşmada yer aldı.

ŞİRKET SAYISI VE İSTİHDAMI ARTTI

Bünyesinde DDC Maden, DDC İş Makineleri, DDC Lojistik, DDC İnşaat, DDC Medya Yapım, DDC Reklam, DDC Enerji, DDC Organizasyon  ve   DDC Dış Ticaret şirketlerini bulunduran DDC Grup , yeni yatırımı  ve   markası olan DDC Makine ile toplam personel sayısında da ciddi artış gösterdi. DDC Makine Fabrikası'nın resmi açılış töreni  ise Ramazan Bayramı'ndan sonraki günler gerçekleşecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑