parkinnn

Spor

Muhammet Öztürk'e Boluspor Başkanı'ndan Ziyaret

Başkan Abak'ı şirket merkezinde misafir eden Öztürk, '' Sayın Abak'la yıllara dayalı bir dostluğumuz ve ticari ilişkilerimiz var.

17 Ağustos 2023 Saat: 13:48
Muhammet Öztürke Boluspor Başkanından Ziyaret
Muhammet Öztürk'e Boluspor Başkanı'ndan Ziyaret

Ziyaretinden onur duyduk. Kendisi Bolu, Boluspor ve Türk sayayisi  için çok önemli bir değerdir. '' dedi.

 

Spor Toto 1.Lig takımlarından Boluspor Başkanı Savaş Abak, DDC Şirketler Grup Başkanı Muhammet Öztürk'le bir araya geldi.

Türk sanayisinin tanınmış isimlerinden Boluspor Kulüp Başkanı ve  Yaksan Madencilik'in sahibi Savaş Abak,  Gebze'de  DDC Grup’u ziyaret etti.Öztürk'ü ziyaretinde konuşan başarılısı iş insanı Savaş Abak, her ortamda Bolu ve Boluspor'a değer katmak İçin gayret sarf  ettiğini belirtirken, Muhammet Öztürk'ten de övgüyle söz etti.

BOLU İÇİN DEĞERLİ BİR İSİM

DCC Başkanı Öztürk ise, '' Sayın Abak'la yıllara dayalı bir dostluğumuz ve ticari ilişkilerimiz var. Bizleri  ziyaretinden, kendilerini ağırlamaktan  onur duyduk. Kendisi Bolu, Boluspor ve Türk sayayisi  için çok önemli bir değerdir. '' dedi.

Gebze, İstanbul, İzmit ve Bursa’da  beş farklı farklı sektörde  faaliyet gösteren ve her geçen gün başarılı işlere imza atan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk’le bir araya  gelen Abak, DDC Başkanı Muhammet Öztürk ve  kardeşi Mahmut Öztürk’le uzun yıllara dayanan dostluğu bulunduğunu söyledi. Görüşmede DDC Grup Yönetim Kurulu üyesi Alp Birkan ve Finans Müdürü Mustafa Kemal Yılmaz' da hazır bulundular.

SPORDA DA İŞBİRLİĞİNE GİTTİLER

DDC Enerji, DDC Lojistik, DDC İnşaat, DDC Reklam , DDC Maden'den oluşan DDC Grup  ve Yaksan Madencilik'in  ticari ilişkilerinden bahsedilen ziyarette, devam eden işbirliğininin   sporda da  sürdürüleceği dile getirildi.

Diğer yandan görüşmeyi değerlendiren Boluspor ve Yaksan Madencilik Başkanı Savaş Abak, ziyaretin  olumlu geçtiğini söylerken, DDC Grup ve Muhammet Öztürk’e,spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

ABAK, AİLE DOSTUMUZ ONUR DUYDUK

Bölgemizin tanınmış iş insanı ve DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'de;  Savaş Abak'ın  böyle zorlu bir süreçte sporcuların gelecekleri için  büyük başarılara imza attığını vurgulayarak  şöyle konuştu;  '' Spor kulüplerimize ,  sporcularımıza bu tür destekler vermeye devam edeceğiz.  Önemli olan spor kulüplerimizin sorunlarının çözümüne yardımcı olmak, çıtalarını yükseltmektir. Kulüplerimizin yaşaması gerekir. Bizler elimizi taşına altına koymaya her zaman hazırız. Savaş Abak başkanın başarılarını tebrik ediyorum. Boluspor'a destek vermeye devam edeceğiz, başarılar diliyorum.  Aile dostumuz olan Abak'ın ziyaretinden şeref ve onur duyduk.  ''

ÖZTÜRK'E FORMA HEDİYE ETTİ

Öte yandan oldukça verimli geçen ziyaret sonrası  Boluspor Başkanı Savaş Abak, Muhammet Öztürk'e Boluspor forması hediye etti. Görüşmeler, Öztürk'ün misafirleri yemekte ağırlamasıyla son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑