parkinnn

Güncel

Muhammet Öztürk'ten eğemenlik mesajı

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın 23 Nisan olduğunu dile getiren DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, '' Ulusal eğemenliğimiz kutlu olsun '' dedi.

22 Nisan 2024 Saat: 17:52
Muhammet Öztürkten eğemenlik mesajı
Muhammet Öztürk'ten eğemenlik mesajı

GURURLUYUZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın  104. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan iş insanı Öztürk, '' Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın haklı gurururunu  yaşıyoruz. '' şeklinde konuştu.

DÜNYADA İLK

DDC Makine, DDC Reklam, DDC Enerji, DDC Lojistik , HM Dış Ticaret 'ten oluşan DDC Grup Başkanı Muhammet Öztürk, kutlama mesajında daha sonra şu görüşlere yer verdi ; '' Geleceği  yeni nesilde gören Atatürk, çocuklarımıza ayrı bir önem verdi. Yükselen ve büyüyen Türkiye'nin çocuklara ve  gençlere emanet olduğunu söyleyerek , dünyada ilk defa çocuklara bayram armağan etti. 23 Nisan,  ayrıca bağımsızlık mücadelemizin semboludür. 23 Nisan 1920’de TBMM'nin kurulmasıyla taçlanmış, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilan edilmiştir. Bu vesileyle  ulusal iradenin kurulmasında ve korunmasında emeği geçen ; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Çocuklarımızın en güzel bayramlarını kutluyorum. ''

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑