parkinnn

Güncel

Mutlu Kaya GATA'ya sevk edildi

Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya, tedavi gördüğü hastaneden, fizik tedavi ve rehabilitasyon için ambulans helikopterle GATA&

7 Temmuz 2015 Saat: 12:12
Mutlu Kaya GATA'ya sevk edildi
Mutlu Kaya GATA'ya sevk edildi

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan,  Ergani'deki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya,  Diyarbakır'daki tedavisinin ardından fizik tedavi ve rehabilitasyon için Gülhane  Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi.

Kaya, tedavisinin 51. gününde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'nden ambulansla alınarak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları  Hastanesi'ndeki helikopter pistine getirildi. Burada sağlık ekiplerinin kontrolünde sedye ile ambulans helikoptere  taşınan Kaya, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına el sallayarak tebessüm etti.

Kaya'nın yolculuk öncesinde gözyaşı döktüğü görüldü. Ağabeyi Muhammed  Kaya ve yakınları tarafından uğurlanan Kaya'nın annesi ve babasının da uçakla  Ankara'ya gittiği bildirildi.

    Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı  televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi  başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek  arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑