parkinnn

Siyaset

NE İŞÇİ DE ESNAF DA İŞVEREN DE MEMNUN DEĞİL

Körfez Genç Girişimci İşadamları Derneği’ni ziyaret eden CHP Körfez belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, onlarla projelerini paylaşırken şikayetlerini de dinledi. KÖGİAD üyeleri, “Körfezde’ki iş adamları sanayi kenti o

20 Mart 2014 Saat: 09:40
NE İŞÇİ DE ESNAF DA İŞVEREN DE MEMNUN DEĞİL
NE İŞÇİ DE ESNAF DA İŞVEREN DE MEMNUN DEĞİL

Körfez Genç Girişimci İşadamları Derneği’ni ziyaret eden CHP Körfez belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, onlarla projelerini paylaşırken şikayetlerini de dinledi. KÖGİAD üyeleri, “Körfezde’ki iş adamları sanayi kenti olan körfezdeki büyük büyük iş yerleri ile çalışamamaktadır. Taşeron firmalar ve iş yapan firmalar hep dışarıdan” diyerek şikayetlerini dile getirdi.

SORUNLAR ERTELENİP, TOP BAŞKANINA ATILIYOR

Prof .Dr. Reşat Başar yapacağı projeler hakkında bilgiler vererek, “Körfez çok zor bir kent dolayısıyla sorun çok, ne emekçi memnun ne iş veren. En önemli sorun ise insanın ötelenmesi. Umutsuz bir noktadan bakmamak lazım, mücadele edeceğiz hep beraber, kalın çizgiyle altını çiziyorum. Körfez’de ne kadar sorun varsa birlikte çözeceğiz, Belediyenin yetkisi olmayan sorunlarımızda yetkisi olan birimlere aktararak, takip ederek birlikte çözeceğiz. Körfez’e belediye otobüsü getireceğiz diyorum UKOME'nin yetkisinde diyorlar. Bende biliyorum kimin yetkisinde ama diyorum ki biz otobüsü Körfez’e getireceğiz.

VASIFLI ELEMAN YETİŞECEK, İŞSİZLİKLE MÜCADELE BAŞLAYACAK

Burada Mersin’den, Adana’dan gelmiş çalışan emekçi arkadaşlarımız var, ama buradan da gidip başka illerde çalışıyorlar, iş sorununa düzenleme getireceğiz ve işsizlik sorununu çözeceğiz. Meslek edindirme kursları açarak, vasıf kazandıracağız. En başta derneklerle elele vererek çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑