parkinnn

Güncel

Newroz’da forması alınan Berfin, Amedspor’un onur konuğu oldu

Kocaeli Darıca’da düzenlenen Newroz etkinliğinde DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Amedspor forması üzerinden çıkarıldığı için fenalaşan ve hastaneye kaldırılan down sendromlu Berfin’in ağlayışlarını duyurmuştu.

25 Mart 2024 Saat: 14:53
Newroz’da forması alınan Berfin, Amedspor’un onur konuğu oldu
Newroz’da forması alınan Berfin, Amedspor’un onur konuğu oldu

Berfin’in ağlayışlarına duyarsız kalmayan Amedspor yönetimi, Gergerlioğlu’nu arayarak Berfin’i Amedspor ve Erzincanspor karşılaşmasına davet etti. Karşılaşmada Amedspor’un onur konuğu olan Berfin, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Karşılaşmada Erzincanspor’a 4-1 üstünlük sağlayan Amedspor liderliğini koruyarak Berfin’i mutlu etti.

Berfin’in yüzü güldü

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve taraftarlara teşekkürlerini ileten Gergerlioğlu, “Berfin Newroz günü çok üzülmüştü fakat Amedspor’un bu duyarlı davranışı onu mutlu etti. Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Darıca Belediye Eş Başkan Adayımız Erkan Şık aracılığı ile Berfin’e bir Amedspor forması hediye etmişti. Berfin’in ağlayışları hepimizin yüreğini sızlatmıştı fakat kamuoyunun duyarlılığı Berfin’i çok mutlu etti. Amedspor taraftarı da Berfin’i çok güzel ağırlamış bu yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Amedspor futbolcularını ve teknik ekibini 4-1’lik zaferden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑