parkinnn

Yaşam

Nikah Sonrası Yapılacaklar Listesi

GÖLGE-Bütün bir gece sürecek düğününüz boyunca, gelin olmanın heyecanıyla unutmamamız gereken 9 küçük şey..

24 Mart 2014 Saat: 10:41
Nikah Sonrası Yapılacaklar Listesi
Nikah Sonrası Yapılacaklar Listesi
GÖLGE- Bütün bir gece sürecek düğününüz boyunca, gelin olmanın heyecanıyla unutmamamız gereken 9 küçük şey..


1.Aynaya bakmayı unutmayın! Büyük geceniz başladı. Fotoğraflar, davetliler en önemlisi kocanız... Aynaya bakın ve bu geceye hazır olduğunuzu hatırlayın.



2.Makyajınızı tazelemeyi unutmayın! Bütün gece dans ettiniz, dostlarınıza ve ailenize sarıldınız. Gecenin sonunda küçük rütuşlarla makyajınızın hala taze görünmesini sağlayabilirsiniz!



3.Damatla başbaşa vakit geçirin! Gece boyunca, stress ve heyecandan yanınızdakinin hayat arkadaşınız olduğunu unutabilirsiniz. Bir kaç dakika dahi olsa onunla başbaşa vakit geçirmeye çalışın.



4.Bir şeyler yiyin! Etrafınızdaki muhteşem yemekleri, menüleri hazırlamak için çokca vakit ve enerji harcadınız. Öyleyse onları tatmak için kendinize zaman tanıyın.



5.Rahat ayakkabalarınızı yanınıza alın! Düğününüz kırda olabilir ya da açık havada fotoğraf çektirmek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlar için ayakkabılarınızın rahatlığına dikkat edin.



6.Duvağınızı çıkarmayı unutmayın! Nikahınız geçtikten sonra, ilk dansınızı ederken ya da gece boyunca eğlenirken duvağınızı çıkarıp daha rahat hareket edebilirsiniz.



7.Ailenize ve düğün geceniz için size destek olan dostlarınıza teşekkür etmeyi unutmayın! Aylardır yanınızda olan, sizi gece gündüz dinleyen, masa örtülerinden gelinliğiniz desenine kadar en küçük ayrıntıları sizinle birlikte düşünen dostlarınıza ve ailenize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin.  



8.Düğün eşyalarını toplamayı unutmayın!
Düğün salonundan ayrılırken etrafınıza iyice bakın, bir günün stresiyle, küçüklü büyüklü çokca şeyi salonda unatabilirsiniz. Bu saklamak isteyeceğiniz bir mum ya da çektirdiğiniz aile fotoğrafınız olabilir.



9. Son olarakta bekarlar için gelin buketinizi atmayı unutmayın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑