parkinnn

Eğitim

Öğrencilerden, Başkan Karaosmanoğlu’na sevgi seli

Başkan Karaosmanoğlu ziyaret ettiği İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerin büyük coşkusuyla karşılaştı

26 Ekim 2016 Saat: 13:02
Öğrencilerden, Başkan Karaosmanoğlu’na sevgi seli
Öğrencilerden, Başkan Karaosmanoğlu’na sevgi seli

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde yer alan İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’nu okulda sevgi gösterileriyle karşılayan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

 

KUR’AN-I KERİM DERSİNE GİRDİ, ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Eğitimci kişiliği ve okullara verdiği desteklerle gençlerin geleceğe hazırlanmasında üzerine sorumluluk alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaretinde 6/C sınıfındaki Kur’an-ı Kerim dersine de katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen onlara tavsiyelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’nu, Okul Müdürü Mahmut Toksoy ve Okul Aile Birliği de yalnız bırakmadı. Okulun öğretmenleri ve idari kadroyla da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, eğitim-öğretim noktasındaki tecrübelerini aktarma fırsatı da yakaladı.

 

EN ÖNEMLİ DERSİNİZ KUR’AN-I KERİM OLSUN

Kur’an-ı Kerim dersinde öğrencilere kısa hatırlatmalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Allah hepinize zihin açıklığı ve Kur’an sevgisi versin. Kur’an-ı Kerim dersini asla sıradan ve not olarak görmeyin. Aşkla, severek ve büyük iştahla okuyun, anlayın. Kur’an-ı Kerim’e ne kadar yaklaşırsanız, o da size o kadar yaklaşır. Ancak tecvit kurallarına okumak her Müslüman gencin de en başta gelen görevidir” dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra, “Sizin yaşlarınızda Kocaeli’de okuyacağımız İmam Hatip Okulumuz ve bu imkânlarımız yoktu. İnanıyorum ve biliyorum ki; siz kıymetli öğrencilerimiz daha güzel yetişeceksiniz. En birinci ve en önemli dersiniz Kur’an-ı Kerim olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑