Ana Manşet Reklam

Güncel

Öğrencinin önce canını kurtardı, sonra ayakkabısını elleriyle yıkadı

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'ndeki balık çiftliğinde sürüklenen kayığı kurtarmak için göle atlayınca kolu kırılan üniversite öğrencisini su altı polisi kurtardı. Su altı polisi üşüyen gence montunu verirken, çamur olan aya

13 Mart 2017 Saat: 13:08
Öğrencinin önce canını kurtardı, sonra ayakkabısını elleriyle yıkadı
Öğrencinin önce canını kurtardı, sonra ayakkabısını elleriyle yıkadı

Adana'da polis, Seyhan Baraj Gölü'ndeki balık çiftliğinde sürüklenen kayığı kurtarmak için göle atlayınca kolu kırılan üniversite öğrencisini kurtardı, sonra da çamur olan ayakkabısını gölette temizleyip teslim etti. 
  Edinilen bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi Su Ürünler Fakültesi öğrencisi Mehmet Özyurt Seyhan Baraj Gölü'nde kurulu olan balık çiftliğine geldi. Burada bir süre çalışma yapan Özyurt daha sonra kayığın, ipinin kopup göle açıldığını gördü. Kayığın gitmesini engellemek için göle atlayarak kayığı tutmaya çalışan Özyurt'un kolu kırıldı. Acılar içinde kalan Özyurt bağırınca balık çiftliğindeki diğer arkadaşları polisi arayıp yardım istedi.
  Kısa sürede su altı polisi olay yerine gelerek Özyurt'u kurtarıp bota aldı. Polis daha sonra da Özyurt'u karaya çıkardı.

  Önce montunu verdi sonra elleriyle ayakkabısını yıkadı


  Polis memuru Muhammet Kadıoğlu üzerinde kıyafet olmayan ve suya girdiği için üşüyen Özyurt'a montunu verdi. Göle yakın yerler çamur olduğu için ambulans yaklaşamadı. Polis memuru, Özyurt'u ambulansa kadar getirdi. Bu sırada Özyurt ayakkabısı çamur olduğu için ambulansa böyle binmek istemedi. Polis memuru ise Özyurt'un çamurlu ayakkabılarını gölette yıkayıp ambulansa getirip bıraktı. Özyurt, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polisler ise bot ile görev yerlerine döndü.

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑