parkinnn

Güncel

ÖĞÜT, VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

ÖĞÜT,  VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde mahalle, köy, yayla demeden kapı kapı gezerek hem seçim çalışması hem de sorun tesbiti yapmıştı. Ardahan’ı

30 Ağustos 2014 Saat: 09:40
ÖĞÜT, VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
ÖĞÜT, VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

ÖĞÜT,  VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde mahalle, köy, yayla demeden kapı kapı gezerek hem seçim çalışması hem de sorun tesbiti yapmıştı.

Ardahan’ın ilçe ve köylerini sadece seçim dönemi değil, adete her köyü kendi köyü, yaylayı yaylası, evi evi gibi gören Öğüt, yine düştü yollara. Vatandaşların sorunlarını dinlemek, yardımcı olacağı konularda yardımcı olmak, vatandaşın elini sıkmak için yeniden ilçe ve köyleri gezmeye başladı.

Göle’den başladı

Öğüt  bölge turlarına Göle'den başladı.  Gelincik Sokak’ta Göle CHP İlçe Başkanı Uğraş Güvercin  ve Ardahan Merkez İlçe Başkanı Nehir Ziya Alpaslan ile birlikte vatandaşlarla buluşan Öğüt, bölgenin şikayetlerini kalem kalem not aldı.

Hem mecliste hem dışarıda mücadeleye devam

Öğüt, benim işim sadece seçim dönemi halkımla ilgilenmek değil, her zaman onların yanında olmaktır. Muhalefet milletvekiliyiz diye çekilip kenara oturacak değiliz. Yine sadece mecliste mücadele edecek değiliz. Halkım ne yaşıyorsa ben de orada olacağım, onların arasında olacağım. Halkımın sorunlarını tesbit ettim ve etmeye devam ediyorum. Yeni dönem de mecliste yine halkımın mücadelesini vereceğim. Hem de yeni yöntemlerle”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑