parkinnn

Spor

Öğütveren: Kazanamadık ama kaybetmedik de…

Bu sezon Süper Amatör Lig’de yükselme grubunu mutlak hedef olarak belirleyen Serhatspor ligin ilk maçında son dakikada kaçan iki puana yanıyor. 1-0 geriye düşüp 2-1 öne geçtiği maçta 2-2 ile yetinen sarı yeşilliler ligin ilk haftasında

17 Eylül 2014 Saat: 10:43
Öğütveren: Kazanamadık ama kaybetmedik de…
Öğütveren: Kazanamadık ama kaybetmedik de…
Bu sezon Süper Amatör Lig’de yükselme grubunu mutlak hedef olarak belirleyen Serhatspor ligin ilk maçında son dakikada kaçan iki puana yanıyor.

1-0 geriye düşüp 2-1 öne geçtiği maçta 2-2 ile yetinen sarı yeşilliler ligin ilk haftasında Doğantepespor’u konuk etti. 90+3’te Levent’in çektiği şut direğin dışına çarpıp oyun alanına dönerken İshak yine kaleye tamamladı. Ama bu sefer de Doğantepepor savunmasında iki kişiye çarpan top kornere çıkarken temsilcimiz kornerden de sonuç alamadı. İki puan yana yakıla kaçarken Serhatspor Teknik Direktörü Ufuk Öğütveren, “Kazanamadık ama bu tip maçlarda kaybetmemek de çok önemli, kaybetmedik de. Biz sezona önce yükselme grubu, ardından bölgesel amatör lig iddiası ve hedefiyle başladık. Bu hedefimiz sürüyor” diye konuştu.

İLK 5 HAFTADA HER PUAN ÇOK KIYMETLİ

Lig öncesi yaptığı değerlendirmede ilk iki hafta karşılaşacakları Doğantepespor ile Çamçukurspor’un fazla iddialı gösterilmemekle birlikte son derece iddialı ve güçlü takımlar olduğunu belirten, en az 5 haftalık bir süreç kalmadan takımların gücünün açığa çıkamayacağına işaret eden Ufuk Öğütveren, “Doğantepespor maçında takımımın mücadele gücünden memnun kaldım. Aynı performansı Çamçukurspor karşısında da sergileyeceğimize inanıyorum. Hayli zorlu geçeceğine inandığım ilk 4-5 haftada edineceğimiz her puan çok kıymetli olacak” dedi. Çamçukur deplasmanına galibiyet parolası ile çıkacaklarını kaydeden Öğütveren bu maçın hazırlıklarına dünden itibaren başladıklarını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑