parkinnn

Güncel

Ölçekliler kuruluşlarını kutlayacak

GÖLGE- Merkezi Darıca’da bulunan Ardahan Ölçek Köyü Derneği, kuruluşlarının üçüncü yılını görkemli bir  etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. 22 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da  Darıca Sefa Düğün Salonu’nda gerçekleşece

4 Mart 2014 Saat: 18:03
Ölçekliler kuruluşlarını kutlayacak
Ölçekliler kuruluşlarını kutlayacak

GÖLGE- Merkezi Darıca’da bulunan Ardahan Ölçek Köyü Derneği, kuruluşlarının üçüncü yılını görkemli bir  etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

22 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da  Darıca Sefa Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan gecede , derneğin kuruluşunu büyük bir katılımla kutlayacaklarını dile getiren Başkan Turgut Demirbaş, ‘’Üç yıl önce kurulan Ölçekliler Yadımlaşma ve Dayanışma Derneği’miz, kısa sürede köy dernekleri içinde en popüler olmayı başardı. Köylülerimizle genelenek ve kültürümüzü yaşatıp geliştirmeyi hedeflerken, dayanışmanında örneğini sergiledik. Üçüncü kuruluş yılımızıda bu anlamda çok değerli buluyoruz. O nedenle tüm köylülerimizi bir araya getirip unutulmayacak bir gece düzenleyeceğiz. Bölge milletvekillerimiz ve siyasilerimizin yanı sıra tanınmış sanatçılarımızıda ağırlayarak muhteşem bir etkinlik yapacağız. ‘’ şeklinde konuştu.

Ardahan Ölçekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sarıçam ise, ‘’ Kardeşlik ve dayanışmanın adresi Ölçeklilerdir. ‘’ diyerek  köylülerini geceye davet etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑