parkinnn

Güncel

Olimpik havuzun çalışmaları sürüyor

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye uluslararası standartlara sahip bir tesis kazandırıyor. Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayacak Olimpik Yüzme Havuzu’nun çalışmaları devam ediyor. Tam donanımlı t

3 Ağustos 2014 Saat: 14:18
Olimpik havuzun çalışmaları sürüyor
Olimpik havuzun çalışmaları sürüyor

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye uluslararası standartlara sahip bir tesis kazandırıyor. Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayacak Olimpik Yüzme Havuzu’nun çalışmaları devam ediyor. Tam donanımlı tesis, yüzme sporunda başarılı sporcuların yetişmesine ve uluslararası müsabakalara zemin hazırlayacak.

HAVUZ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Tesis Gebze Şehir Stadyumu arkasındaki alanda inşa ediliyor. Havuz dolgu çalışmaları devam eden tesiste betonarme, tuğla duvar ve tesisat işleri tamamlandı. Tüm katlarda çimento esaslı sıva imalatlarının devam ettiği tesiste havalandırma imalatları ile müşterek tesisat işleri sürüyor. Çırpınma havuzu temel demir imalatının tamamlandığı tesiste, dış cephe imlatları yapılıyor. Bodrum kat teknik mahallerde karo mozaik imalat işleri uygulanıyor. Tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25x50 ölçülerinde olimpik havuz, 1.60 metre derinliğinde 16x25 ölçülerinde ısınma havuzu ve 4.50x11.00 ebadında çocuk havuzu bulunuyor.

 750 KİŞİLİK TRİBÜN

Tesisin olimpik yüzme havuzu bölümünde 750 seyirci kapasiteli tribün yer alıyor. Tam donanımlı yapılacak olan olimpik yüzme havuzu çeşitli su sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Proje toplam 13 bin 288 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Proje bodrum kat zemin kat ve bir kattan oluşuyor.

 TAM DONANIMLI

Tesiste soyunma odaları, sauna, masaj,  fitness center, teknik merkezler ve ısınma salonu gibi bölümler yer alacak. Tesisin birinci katında kat danışma, bilet satış, büfe, ofis, seyirci fuayesi, kafeterya ve mutfak bulunacak. Tesisin havuz ve tribün çatısı çelik çatı olup üzeri kenetli sistem trapezoidal kaplama şeklinde yapılacak. Dış cephe kaplaması alüminyum kompoze panel olarak düzenlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑