parkinnn

Spor

Önemli olan yaşarken hatırlamak

TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Mecit Keskin dernek tarafından düzenlenen futbol turnuvasına Bahri Gök’ün isminin, “Önemli olan insanların yaşarken hatırlanması” düşüncesi ile verildiğini söyledi.

25 Haziran 2015 Saat: 10:51
Önemli olan yaşarken hatırlamak
Önemli olan yaşarken hatırlamak

TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Mecit Keskin, 3 yıl sonra faaliyete geçirdiği Hakemler Derneği Futbol Turnuvası hakkında açıklamalar yaparken, yaşayan efsane Bahri Gök'ün adının turnuvaya verilmesiyle ilgili olumlu telefonlar ve mesajlar aldığını söyledi. Keskin, Çenesuyu Plajyolu Kulüp Başkanı Bünyamin Akman'ın kendisini telefonla aradığını belirtti ve şu şekilde konuştu: "Duayen kulüp başkanlarımızdan Bünyamin Akman telefon etti. Bahri Gök adına turnuva düzenlediğimiz için kutladı ve -Evlat, turnuvaya benim adımı versen inan bana bu kadar mutlu olmazdım. Bahri Gök bu kente çok faydalı işler yaptı. Teşekkür ederim- dedi. Konuyla ilgili çok sayıda olumlu mesaj da geldi. Düşüncelerinden ötürü değerli büyüklerimize teşekkür ederim". 

 

EN ESKİ HAKEM KURULU BAŞKANI

Başkan Keskin ilimiz sporuna hizmet etmiş bir değer olan Bahri Gök'ü yaşarken de hatırlamanın önemine vurgu yaptı ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Yakın zaman içinde kaybettiğimiz Şahin Emre gibi, İsmail Sarımert gibi değerlerimizin isimleri turnuvaya verildi. Artık dedik ki, insanlar yaşarken onurlandırılsın. Konuyu yönetimimiz de uygun gördü ve en eski il hakem kurulu başkanımız, Kocaelispor'umuzun kurucularından Sayın Bahri Gök ismini turnuvamıza verdik".

 

FİNAL MAÇINA KATILACAK

Keskin son olarak katılım gösteren tüm takımlara teşekkür etti ve sözlerini öyle tamamladı: "Sayın Bahri Gök romatizma hastası. Hava yağmurlu olduğu için gelemedi. Ancak finalde aramızda olacak. Nasip olursa 10 Temmuz'da üçlü final oynatacağız. Final maçı öncesinde, önce merhum hakem büyüklerimizin ruhlarına Kur’an okutacağız, ardından iftar daveti vereceğiz. İnanıyorum ki, eğlence içerisinde geçecek bir turnuva olacak. Katılım gösteren 10 takımımıza da teşekkür ediyorum.”

MURAT AYDIN SAKATLANDI

Turnuvada KASKF takımı adına forma giyen takım kaptanı Başkan Murat Aydın talihsiz bir an yaşadı. İki mücadele esnasında sağ kasığı çeken Murat Aydın, maçı bırakmak zorunda kaldı. Aydın oyun alanının kenarına gelirken kendisine takım arkadaşları ve TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Mecit Keskin eşlik etti. Doktor kontrolünden geçen Murat Aydın'ın zorlanmaya bağlı kasık sakatlığı yaşadığı ve bir süre futbol oynayamayacağı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑