parkinnn

Güncel

Orman arazileri ucuza gitti

Orman arazileri ucuza gittiGÖLGE- İzmit Orman İşletme Şefliği biri İzmit Akpınar, diğeri Gebze Muallimköy mevkiinde bulunan geniş ve çok güzel orman arazilerini, üzerine tesis kurulup işletilmek koşuluyla 29’ar yıllığına kiralamak i

2 Eylül 2014 Saat: 17:18
Orman arazileri ucuza gitti
Orman arazileri ucuza gitti

Orman arazileri ucuza gitti
GÖLGE- İzmit Orman İşletme Şefliği biri İzmit Akpınar, diğeri Gebze Muallimköy mevkiinde bulunan geniş ve çok güzel orman arazilerini, üzerine tesis kurulup işletilmek koşuluyla 29’ar yıllığına kiralamak için ihale yaptı.

İKİ ARAZİYE BİRER TEKLİF
Orman İşletme Şefliği’nin İzmit Arazlı bölgesindeki, içine iki kır lokantası, iki kır kahvesi, bir büfe, iki dükkan sığacak büyüklükteki arazisi ile; Gebze Muallimköy Kurtderesi bölgesinde bulunan içine bir kır lokantası, bir kır kahvesi sığacak büyüklükteki arazileri için yapılan kiralama ihalelerine sadece birer teklif geldi.

MUHAMMEN BEDELE GİTTİ
Akpınar’daki arazinin 29 yıl süreyle kiralanması ihalesinde ve Muallimköy’deki arazinin 29 yıl süreyle kiralanması ihalesinde gelen birer teklif, idarenin belirlediği muhammen bedeller seviyesinde oldu. Arızlı bölgesindeki arazi için Muharrem Kahraman ve Ümit Öz ortaklığı, Muallimköy’deki arazi için Hızır Şentürk teklif verdiler. Orman İşletmesi’nin bu önemli ihaleleri pek fazla kamuoyuna duyuru yapmadan apar topar gerçekleşmesi, ihalelere sadece birer teklif gelmesi ve bu tekliflerin muhammen bedeller seviyesinde kalması ister istemez akılları karıştırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑