parkinnn

Güncel

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yaptığı çalışmalarla firmaların çözüm ortağı olan Yüzyıl Grup kuruluşunun10.Yılını çalışanları ile birlikte kutladı.

18 Şubat 2014 Saat: 16:41
Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi
Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi

Geceye Aileleri İle Katıldılar

Türkiye’de aynı alanda hizmet veren 1300 firma arasında ilk on arasında yer alan Yüzyıl Group Gebze’de sanayi kuruluşlarının çözüm ortağı olmaya ve hızla büyümeye devam ediyor. Yüzyıl Group 10.Kuruluş yıl dönümünü yönetim kurulu Başkanı Uz.Dr.Lütfü Çetinkaya ve eşi,Yüzyıl Group Genel Müdürü Ahmet Yeşil, Genel Müdür Yardımcısı Ali Ceylan, iş yeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve sağlık personellerinin eşleri ile birlikte katıldıkları yemekli toplantıda gönüllerince eğlenerek yorgunluk attılar.

Yeşil, biz bir aileyiz

Yüzyıl Group Genel Müdürü Ahmet Yeşil,10 kuruluş yıl dönümleri nedeni ile Gebze HolidayInn Otelde gerçekleşen kutlama gecesine eşleri ile katılan tüm personeli ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını, hızla büyüyen ve gelişen bir kurumda bugün bir birinden değerli 80 arkadaşımızla bir aile çatısı altında olmanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek kendilerini yalnız bırakmayan tüm personeline teşekkür etti. Genel Müdür Yeşil, “Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’yle (OSGB) 134, mobil sağlık birimleriyle 517 firmaya sağlık ve güvenlik hizmeti verdiklerini açıkladı. 82 çalışanla Marmara Bölgesi’nde İstanbul ve Kocaeli hattında faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi”

Çetinkaya, 1300 firma içinde 15. Sıradayız

Yüzyıl Group yönetim kurulu başkanı Uz.Dr.Lutfü Çetinkaya geceye özel olarak yapılan 10.yaş günü pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Dr. Çetinkaya yaptığı konuşmada Yüzyıl Group’un önemine değinerek aynı alanda Türkiye’de faaliyet gösteren 1300 firma arasında 15.sırada bulunduklarını hızla büyüyerek bugün 80 personelle hizmet yarışı yapan bir kurum olduklarını belirterek, bu alanda hizmet veren iş yeri hekimlerine, iş güvenlik uzmanlarına, ve sağlık personellerine teşekkür etti.

Geç saatlere kadar eğlendiler.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑