parkinnn

Siyaset

Pazarcı Hoca'ya dert yandı

GÖLGE- CHP Kartepe  Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez ve meclis üyesi adaylarına , Köseköy İstasyon mahallesinde, Fikir Kulübü tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya Köseköy Belediyesi eski başkanı ve Belediye Meclis üyesi Selahatti

23 Mart 2014 Saat: 18:11
Pazarcı Hoca'ya dert yandı
Pazarcı Hoca'ya dert yandı

GÖLGE- CHP Kartepe  Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez ve meclis üyesi adaylarına , Köseköy İstasyon mahallesinde, Fikir Kulübü tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya Köseköy Belediyesi eski başkanı ve Belediye Meclis üyesi Selahattin Altınkaya da katıldı.

 Fikir  Kulübü Başkanı Necdet Subaşı ve Başkan Yardımcısı  Abidin Akyol ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verilen kahvaltıya katılan CHP adayı Yaşar Sönmez, seçimlere bir hafta kala durum değerlendirmesi yaptı.

Sönmez, kulüp üyelerine seçim çalışmaları hakkında bilgilendiren Sönmez, iddialı açıklamalarını sürdürdü. Sönmez, proje, kadro ve halk desteği olarak yönetime hazır olduklarını ifade ederek, “İnanıyorum ki, birkaç aylık bir çalışma değil. Biz yıllardır bugünlerin çalışmasını yapıyoruz. Kimsenin arkasına sığınmıyoruz. Çünkü Kartepe’yi ne Erdoğan ne de Kılıçdaroğlu yönetecek. Kartepe’yi seçeceğimiz biri yönetecek. Bu kişi Kartepe’yi bilen, tecrübesi olan, halktan hiç kopmamış biri  olabilir. İşte bunun için halk bize destek veriyor. Hem de oldukça farklı bir halk desteği ile 30 mart’ta iktidarız. Asla, siyasi ayrım yapmayacağım. Ben herkesin bizde birşeyler bulduğu bir belediye yönetimi olacağız”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑