parkinnn

Spor

Pereira'nın Yerine Ancelotti

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla getirilen Vitor Pereira'dan bekleneni verememesi üzerine yönetimde Ancelotti sesleri yükselmeye başladı.

27 Ekim 2015 Saat: 10:31
Pereira'nın Yerine Ancelotti
Pereira'nın Yerine Ancelotti

KOCAMAN'A "YILDIRIM" VETO

Fenerbahçe yönetiminde bazı isimlerin Vitor Pereira'nın yerine şu anda Torku Konyaspor'u çalıştıran takımın eski teknik patronu Aykut Kocaman'ı takımın başında görmek istediği ancak Başkan Yıldırım'ın sıcak bakmayacağını düşünerek bu teklifi yönetim kurulunda dile getirmekdikleri belirtildi.

ANCELOTTI GÜNDEME GELDİ

Bunun üzerine Pereira'ya karşı olan yöneticilerin geçen sezon Real Madrid'i çalıştıran İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ismini gündeme getirdikleri Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın da bu ismi isteyenlerin başında olduğu gelen haberler arasında.Carlo Ancelotti'nin yüksek maliyetine rağmen bazı yöneticilerin bu ismi teknik direktör olarak görmek istedikleri kaydedildi.

YILDIRIM'IN İLK GÖZ AĞRISI

Teknik direktör olarak 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Carlo Ancelottigeçtiğimiz sezon Real Madrid'de yıllık 7.5 milyon Euro para kazanıyordu. Bu arada Carlo Ancelotti'nin Başkan Aziz Yıldırım'ın ilk göz ağrısı olduğu, Fenerbahçe'ye başkan olduğu ilk yılda takımın başına getirmek istediği hatta kendisini İstanbul'a getirttiği ancak sonrasında anlaşmanın sağlanamadığı biliniyordu. Puan kayıpları sürerse hareketli günler Fener'i bekleyebilir. (Kaynak)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑