parkinnn

Eğitim

Personel sertifikalarını aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Sürekli Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen, 5 gün boyunca toplam 40 saat süren eğitimin sonrasın sertifika programı düz

20 Haziran 2015 Saat: 10:06
Personel sertifikalarını aldı
Personel sertifikalarını aldı

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu, KOÜ Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Bekir Çakır, KOÜ Genel Sekreteri Fatih Akbulut katıldı. Törende katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

 27 PERSONEL SERTİFİKALARINI ALDI

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına gerçekleştirilen eğitim sonunda yapılan sertifika töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, ‘’Büyükşehir’de çalışan personelimize gerçekleştirilen bu eğitimin yararlı olduğunu düşünüyorum. Eğitim hayatımızın her alanında etkin olarak yer almalı. Eğitime katılan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve Kocaeli Üniversitesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum‘’ dedi.

Eğitime Büyükşehir Belediyesi’nde 27 personel katıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev alan personel eğitimde yer aldı. 

sertifika-003.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑