parkinnn

Güncel

POLİSİ BİLE DARP ETTİ

Gebze’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde AŞ. kuruluşunda görevli olan bir kişi önce araç sürücüsüne sonrasında ise polis ekiplerine saldırdı, hakaret etti, darp etti. GÖLGE- Gebze merkez ve ana caddelerdeki yol kenarı ücretsiz par

2 Eylül 2014 Saat: 14:47
POLİSİ BİLE DARP ETTİ
POLİSİ BİLE DARP ETTİ
Gebze’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde AŞ. kuruluşunda görevli olan bir kişi önce araç sürücüsüne sonrasında ise polis ekiplerine saldırdı, hakaret etti, darp etti.

GÖLGE- Gebze merkez ve ana caddelerdeki yol kenarı ücretsiz park işini özel firmadan alıp, iştiraki Belge A.Ş aracılığıyla kendi işleten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, işi eline yüzüne bulaştırdı. Son yaşanan olayda yol kenarı parklarda görevli Belde A.Ş, çalışanı vatandaşın arabasını tekmeledi, polisi darp etti.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ARACI TEKMELEDİ

Edinilen bilgilere göre; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde AŞ.  Kuruluşunda görevli olan otopark görevlisi E.Ş Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi’nde parasını alamadığı bir aracın peşinden koşarak araç sürücüsüne hakaret etti. Üzerinde büyükşehir üniforması olan E.Ş, vatandaşın peşinden koşmaya devam edip, bu sefer arabasını tekmeledi.

POLİSİ BİLE DARP ETTİ

 Bu sırada caddede görevli olan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri yaşanan olaya müdahale etti. E.Ş bu seferde görevini yapan polis memuruna hakaret ederek, gömleğini yırttı. E.Ş, daha da ileri giderek elinde bulunan ve müşterilere fiş kesmek için kullandığı cihazı polisin kafasına vurarak darp etti. Polis ekipleri ardından E.Ş’yi etkisiz hale getirdi.

EMNİYET OLAYI DOĞRULADI

Olay sonrasından gözaltına alınan E.Ş ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Burada ifadesi alınan şahıs ardından serbest bırakıldı. Yaşanan olayı Gebze Emniyet Müdürlüğü kaynakları doğrularken, öte yandan olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑