( Fotoğraf : Kamer ŞİMŞEK / Gölge ) Gebze’de ikinci el otomobil satışı ve stokuyla dikkat çeken Ruşan Otomobil , kendi arazisi üzerine yaptığı modern plazaya taşındı.


İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi ( Eskihisar Işıklar Mevkii) üzerinde yer alan Ruşan Otomotiv, bir dönüm alan üzerine kurduğu plazada, daha kapsamlı ve bol seçenekli araçları tüketicinin tercihine sunmaya devam ediyor.
GÜVEN ÜZERİNE KURULU TECRÜBE
Otomotiv sektöründe yirmi yıllı geride bırakan , bölgemizin tanınmış iş insanı Musa Ruşan’ın yönetimindeki Ruşan Otomotiv, ayrıca motosiklet bayiliği ve satışı da yapıyor. Deneyimli galerici Ruşan Otomotiv Başkanı Musa Ruşan, sektörel konularda iddialı konuşurken , ‘’ Yılların verdiği tecrübe ve edindiğimiz güvenle şimdi kendi yerimizde, kendi binamızda hizmete devam ediyoruz. Eski, yeni müşterilerimizi ve dostlarımız kahve içmeye ve araçlarımızı test etmeye bekleriz. ‘’ dedi.
100’ÜN ÜZERİNDE ARAÇ STOKLARI VAR
Galeri alanında ve depolarında 100’ün üzerinde araçları bulunduğunu dile getiren Musa Ruşan , ikinci elde orta ve üst sekmen , düşük kilometreli ve bakımlı araçları tüketime sunduklarını ifade ederken de vatandaşları uyardı. Sektörde sıfır ayarında ikinci el otomobiller satmasıyla tanınan Musa Ruşan, otomobilin dışında Bajaj marka motosikletlerin Gebze ve Darıca bölge bayisi olduklarını, yoğun talep görmeye devam ettiklerini de vurguladı.
Ruşan Otomotiv Plazası’nda otomotiv sektörde çok deneyimli bir ekip tarafından hizmet verdiklerini anlatan Musa Ruşan , bölgemizde satış sıralamasında ilk üç içinde olduklarını söyledi.
3 YAŞ ÜSTÜ ARAÇ SATMIYORLAR
Bakımlı , garantili , güncel araç almak isteyenleri beklediklerini yineleyen Ruşan özetle şöyle konuştu ; '' Araç almak isteyen vatandaşlara önerim; kesinlikle araçlarını çok iyi kontrol ettirsinler, her önüne gelen yerden araç alınmaz. Şasesinden motoruna, kaportasından kaputuna, mekaniğinden elektroniğine iyi ekspertiz gerekir. Biz bu yüzden çok satıyoruz. Ayda ortalama 50 ruhsat veriyoruz. Bizi tanıyanlar çevresini yönlendiriyor, ikinci el araçlarımız neredeyse sıfır seviyesinde ve bizim güvencemizde. Ruşan Otomotiv'de her aracı bulundurmayız. Kilometreleri ortalama 60-70'dir. Üç yaş üstü araç satmayız. Hepsi öz sermayemizdir. Sattığımız bütün araçlarımız servis garantisindedir. Her bir aracın bütün bakımları yapılır, öyle satışa çıkar. Araç modelinde, satış tutarında da kendi kriterlerimiz var. Her gelen aracı almayız, satmayız. ‘’ dedi.