parkinnn

Siyaset

Sadık Güvenç: Biz kazanacağız, Gebze kazanacak

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, saha çalışmalarını Gölge'ye anlattı.

3 Ocak 2024 Saat: 15:57
Sadık Güvenç: Biz kazanacağız, Gebze kazanacak
Sadık Güvenç: Biz kazanacağız, Gebze kazanacak

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, çok iddialı ifadeler kullandı.

20 BİN SEÇMENLE BİREBİR GÖRÜŞTÜM

Rakamlarla konuşan  İYİ Parti'li Sadık Güvenç, '' Yaptığımız hesaplara göre AK Parti seçmeninden 25  bin oy alacağız. Seçimlerin kazananı biz ve Gebzeliler olacak.'' dedi. Gölge Medya'ya nezaket ziyaretinde bulunan Güvenç, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'a seçim çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Birbuçuk ay önce adaylığının açıklanmasıyla çalışmaları hızlandırdığını vurgulayan İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç, ''Ondan öncede genel başkanımız bana teklif getirdiğinde, çalışmalara başlamıştım. O günden bugüne en az 20 bin hemşehrimizle bire bir görüştüm, söz aldım, destek buldum.'' şeklinde konuştu.

GEBZELİLİK BİLİNCİM YÜKSEK

Tanınma gibi bit sorunu olmadığına dikkat çeken Güvenç, '' Hepimiz Gebzeliyiz. Burada doğmuş büyümüşüz. Aslen nereli olursak olalım hepimiz Gebzeliyiz. Gebzelilik bilinci bende ağır basıyor. Yılların getirdiği bir tanınmışlık, dostluk, arkadaşlık var zaten. Hayatım boyunca bugüne kadar neredeyse elini sıkmadığım Gebzeli yok. '' sözleriyle çalışmalarını anlatırken, iddialı çıkışlarda yaptı.

AK PARTİ'DEN 25 BİN OY GELECEK

Sadık Güvenç, bütün siyasi partilerin seçmeninden büyük destek ve teveccüh gördüğünü anlatırken, '' Her partiden oy alacağım. Her görüşten Gebzelilerin desteğini buluyorum. Özellikle AK Parti kesiminden 25 bin oy geleceğini görüyorum. '' iddiasında bulundu.

LİDER DEĞİL, ADAY ODAKLI SEÇİM

31 Mart seçimlerinin  Gebze'de İYİ Parti zaferiyle sonuçlanacağına işaret eden Sadık Güvenç, siyasi algıların değiştiğini, yerel seçimlerde lider odaklı değil aday odaklı sonuçlar çıkmaya başladığını dile getirdi. '' Bu nedenle açık açık söylüyorum ki, saha da gördüğüm de o ki;  CHP, AK Parti, MHP seçmeni bize görev verecek. '' dedi.

SAHADA BÜYÜK İLGİ VE DESTEK VAR

Gölge'ye ziyaretinde kampanya çalışmalarını da anlatan İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç, rakip karalama politikası gütmediğini, Gebzelilerle  birlikte kazanmak ve daha iyi hizmetler kazandırmak için yola çıktığını söyledi. Güvenç , özetle şu görüşleri dile getirdi ;

'' İlçe Teşkilatımız ve SMK'miz yoğun bir çalışma sergiliyor. Hepsi ellerini taşın altına koydu. Çok samimi söylüyorum , sahada büyük ilgi ve destek görüyorum. Bir çok dostumuz arıyor sağ olsunlar, afişlerimiz için binalarını tahsis ediyorlar. Bedelsiz olarak veriyorlar. Gebze'nin en odak noktalarında yer alan afişlerimiz tamamiyle eş-dostun katkısı. Bundan da çok gurur duyuyorum. Ne mutlu bana ki, yıllarca dost biriktirmiş, insana yatırım yapmışım. Şimdi bunun karşılığını alıyorum. 31 Mart'ta da mükafatını görecepğime inanıyorum. Gebze'de beraber büyüdüğümüz çok geniş bir kitle var, hepimiz Gebzeli olmuşuz. İşte bu yüzden seçimin galibi de biz olacağız, Gebzeliler ve Gebze kazanacak.''

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑