parkinnn

Siyaset

Sadık Güvenç , ''şeref '' sözü verdi

( Gölge/ Haber Merkezi) Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Gebze Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Sadık Güvenç, ilçeye kazandırmayı istediği çalışmalarla ilgili şeref sözü verdi

20 Kasım 2023 Saat: 14:39
Sadık Güvenç , şeref sözü verdi
Sadık Güvenç , ''şeref '' sözü verdi

Bugün  basınla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve Tavşanlı Köyü  eski Muhtarı  Güvenç, '' Yedi kuşak Gebzeliyim. Dört dönem  kesintisiz muhtarlık yaptım. Gebze'yi çok iyi tanıyorum. Belediye başkanlığını kazanacağıma inanıyorum.'' dedi.

AK PARTİLİLERDE BENİMLE YÜRÜYOR

İl Başkanı Nusret Acur, İlçe Başkanı  Uğur Demir  ve  yöneticilerle basının karşısına çıkan İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç, binlerce insanın kendisisne destek verdiğini, ilçedeki muhtarların çoğunun desteğini gördüğünü, AK Parti'li aktif siyasetçilerin bile kendisiyle yürüdüğünü ileri sürerken, neden ve nasıl İYİ Parti'ye katıldığını da anlattı. Gölge Genel Yayın Yönetmeni Ercan Sarıçam'ın '' AK Parti'den istifa ederken bir pazarlık oldu mu, belediye başkan adaylığınızın hikayesi nasıldır'' şeklindeki soruya uzun uzun cevap veren Güvenç, istifa sebebini  Türkkan'ın çiftliğine bağladı.

CEKET DÜĞLEYİP ÖZÜR DİLEYECEK ADAM DEĞİLİM

Sadık Güvenç ;  '' Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'ndaki çiftiği  tamamen siyaseten, hukuksuzca, adaletsiz bir şekilde   yıkılmak istendi. Yüzlerce hayvanı, gebe hayvanları dışarı atılacaktı. Radiye  Sezerlioğlu'nun bireysel hırsı yüzünden. Bunu engellemeye çalıştım. Sadece bir gece daha hayvanların çiftlikte kalmasını istedim. AK Paarti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile bu yüzden ters düştük. Ben Radiye Hanım'ın karşısına geçip ceket düğleyecek,  özür dileyecek adam değilim. Tamamen yasal ve insani bir şey istedim. 4.5 yıldır belediye  meclis  üyeliği yapıyorum. Lütfü Bey kırk yıllık tanıdığım, yirmi yıllık  dostumdur. '' ifadelerini kullandı.

Sarıçam'ın  adaylık konusundaki sorusuna açıklamayı ise İl Başkanı Nusret Acur yaptı. Acur, '' Sadık Bey,  AK Parti'den istifa ettiği gün, İYİ Parti'mize geçiş yaptığı gün , kendisinin belediye başkan adaylığı konuşulmaya başlandı zaten. İlgili organlarımız, yönetici arkadaşlarımız zemini hazırladı. Genel Başkanımızın onayını aldı.'' dedi.

GEREKİRSE BAĞIMSIZ OLURUM

Basın toplantısında soruları da yanıtlayan  Sadık Güvenç, ola ki CHP-İYİ Parti itifakı doğarsa  ve kendisne adaylıktan çekilmesi yönünde baskı gelirse şeklindeki bir soruyu yanıtlarken de çok iddialı konuştu. Güvenç, '' Böyle bir şey kesinlikle olmaz. Velakin olsa da, ben belediye başkan adayıyım. Kesinlikle adayım. Gerekirse bağımsız aday olurum, tek bir oy alacağımı bilsem de ben artık  adayım. Geri dönüşü yok.'' açıklamasını yaptı.

Güvenç, Gebze'de yıllardır kimin derdi olsa ilgilendiğini, sorunu olana yardımcı olduğunu, Gebze'yi çok iyi tanıdığını, onbinlerce insanın kendisine destek verdiğini, 85-90 bin oy aldığı takdirde seçimleri kazanacağına inandığını dile getirdi. Oldukça iddialı ve keskin fadelerle konuşan Sadık Güvenç, sosyal medyada binlerce  tebrik  ve destek mesajlarına uğradığını da  belirtti.

GEBZESPOR'A AYRI ÖNEM VERECEĞİM

Güvenç, Gebzespor'a ayrı bir önem vediklerini ve profesyönel lige, oradan da süper lige çıkarabileceklerine inandığını vurguladı. Pendikspor'la kıyas yapan Güvenç, bu konuda ise şunları söyledi; '' Gebze , Pendik'ten her konuda güçlü. Geçmişte rakip olarak maç yapıyorduk. Şimdi onlar ligte, biz amatörde. ''

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Gebze Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Sadık Güvenç, ilçeye kazandırmayı istediği çalışmalarla ilgili şeref sözü verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Gebze Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Sadık Güvenç, ilçeye kazandırmayı istediği çalışmalarla ilgili şeref sözü verdi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑