parkinnn

Yaşam

Sahiller Kışın Bir Başka Güzel

Hafta sonunda kış güneşini görenler, Büyükşehir’in İzmit Körfezi kenarında halkın kullanımına sunduğu sahil parklarına akın etti

3 Şubat 2014 Saat: 11:10
Sahiller Kışın Bir Başka Güzel
Sahiller Kışın Bir Başka Güzel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi’ni yemyeşil bir gerdanlıkla sarma projesinden yola çıkarak hayata geçirdiği sahil parkları, kış aylarında da yoğun ilgi görüyor. Kocaelililer, aileleri ve çocuklarıyla birlikte kış güneşinin tadını çıkarmak için sahil parklarını tercih ediyor.

 

GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDILAR

Soğuk kış günlerinde güneşin yüzünü göstermesini fırsat bilen Kocaelililer, hafta sonunda yine kendilerini İzmit Körfezi’nin eşsiz sahil parklarına attı. Çocuklarının elinden tutan anne babalar ile aileleriyle beraber güzel bir hafta sonunun keyfini çıkarmak isteyenlerin tercihi, Büyükşehir’in sahil parkları oldu.

 

ÇOCUKLAR KUMSALDA OYNADI

Özellikle Körfez-Derince sahili arasına yapılan park ve kumsal alan, her iki ilçe sakinlerinin yanı sıra Kocaeli’nin karşı sahilinden gelenlere de ev sahipliği yaptı. Hafta sonunda güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte Körfez-Derince sahiline gelenler, güzel bir günde yürüyüş yaptı, dostlarıyla birlikte çay içip sohbet etti, çocuklar ise tertemiz kumsallarda oyunlar oynadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑