parkinnn

Güncel

Şahin ailesinden Özel Akademi’ye teşekkür

Kalp rahatsızlığı nedeniyle Özel Akademi Hastanesi’nde ameliyat olan Yusuf Şahin, hastane yönetimi, ameliyatını yapan doktorları ve personele teşekkür etti. 5 Şubat’ta Özel Akademi’nin KVC servisine yatan Şahin, 12 Şubat’ta Doç. D

18 Şubat 2014 Saat: 11:52
Şahin ailesinden Özel Akademi’ye teşekkür
Şahin ailesinden Özel Akademi’ye teşekkür

Kalp rahatsızlığı nedeniyle Özel Akademi Hastanesi’nde ameliyat olan Yusuf Şahin, hastane yönetimi, ameliyatını yapan doktorları ve personele teşekkür etti. 5 Şubat’ta Özel Akademi’nin KVC servisine yatan Şahin, 12 Şubat’ta Doç. Dr. M. Haluk Akbaş ve Op. Dr. Ali Özerdem tarafından ameliyat edildi.

Başarılı geçen ameliyatın ardından kısa sürede sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Şahin, ‘’Geçirdiğim ani rahatsızlığın ardından ameliyatımı gerçekleştiren Özel Akademi Hastanesi’nin başhekimi Erhan bey, doktorlarım Doç. Dr. Akbaş, Opr. Dr. Özerdem, servis hemşireleri Burçin, Nihat, Tuğba, Gizem, hasta bakım personeli Cengiz, Ahmet, Hayriye ve tüm ekibe teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yusuf Şahin’in oğulları Salih Şahin, Ahmet Şahin ve Barış Şahin de, babalarının sağlığına kavuşması nedeniyle Özel Akademi’ye teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑