parkinnn

Asayiş

Sahte yüzbaşı çarptı!

Gebze’de meydana gelen olayda sahte deniz Yüzbaşı Gebze Fatih Devlet Hastanesi SSK. Taksi çalışanlarından Bayram Bozdemir’i (30) ben deniz yüzbaşıyım diye kandırılarak soyuldu.

20 Mart 2014 Saat: 17:42
Sahte yüzbaşı çarptı!
Sahte yüzbaşı çarptı!
GÖLGE- Gebze’de meydana gelen olayda sahte deniz Yüzbaşı Gebze Fatih Devlet Hastanesi SSK. Taksi çalışanlarından Bayram Bozdemir’i (30) ben deniz yüzbaşıyım diye kandırılarak soyuldu.

Gebze’de meydana gelen olayda sahte deniz Yüzbaşı Gebze Fatih Devlet Hastanesi SSK. Taksi çalışanlarından Bayram Bozdemir’i (30) ben deniz yüzbaşıyım bu ülke için çok ağır bedeller ödedim Balyoz davasından yargılandım, şu an Çanakkale’den geliyorum acele İzmit Cengiz Topel Havaalanın arka kısmında bulunan bahçeler mevkine gitmem lazım diyerek taksici Bayram Bozdemir’in taksisine binerek İzmite gider. İzmit’e gittikten sonra sahte yüzbaşı burada bir işim var bekle beni beş dakika der ve taksinin içersin de üzerindeki askeri kıyafetleri çıkararak ortadan kaybolur. Uzun süre burada sahte deniz yüzbaşısını gelmesini bekleyen taksi şoförü Bayram Bozdemir en son bulunduğu yerden geçen polislere başına gelenleri anlatınca polislerinde ‘’Boşuna bekleme burada arkadaş seni o sahte deniz yüzbaşı dolandırmış,son günlerde bu sahte yüzbaşı herkesi dolandırıyor.’’dedikten sonra taksici Bayram Bozdemir sahte yüzbaşının elbiseleriyle birlikte Gebze ye döner ve polise giderek yakalanması için şikâyetçi olur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑