parkinnn

Güncel

Sakal-ı Şerif Darıca'da

Kadir Gecesi nedeniyle Darıca sahilde düzenlenecek olan programda Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) ‘in Sakal-I Şerif-i sahilde ziyarete açılacak.

13 Temmuz 2015 Saat: 10:52
Sakal-ı Şerif Darıca'da
Sakal-ı Şerif Darıca'da

Toplu iftar yemeğiyle Kadir Gecesi’nde  orucunu hep birlikte açacak olan Darıca halkı dünyaca ünlü hafızlar tarafından Kuran Kerim ziyafeti ve Senai Demirci sohbet ve şiirleriyle Kadir Gecesi’ni karşılayacak.Aynı zamanda binlerce insan Enderun usulü toplu teravih namazı kılarak hep birlikte el açıp dua edecekler.Mısırlı Hafız Mahmut Sabbah ve Hamza Ensaroğlu gibi dünyaca ünlü hafızlar tarafından verilecek Kuran-ı Kerim ziyafetinin ardından binlerce insan Osmanlı döneminde kılınan Enderun usulü teravih namazını hep birlikte kılarak Kadir Gecesi’ni ihya edecekler. Kadir Gecesi’nde Darıca’daki bir diğer sürprizde Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) ‘in  Sakal-I Şerif’inin sahilde ziyarete açılacak olması.
 
DÜNYA MÜSLÜMANLARI İÇİN KURTULUŞ TEMENNİSİ
 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bütün bölge halkını Kadir Gecesi’nde Darıca’ya davet ederken,” Kadir Gecesi’nin ülkemize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.Dünyanın dört bir yanında Müslüman din kardeşlerimiz zulüm görüyor, işkence görüyor.Artık bu zülümler son bulsun diyoruz, çekilen işkenceler sona ersin diyoruz,Müslüman coğrasyasında oynanan oyunlar son bulur inşallah.Kuran-ı Kerim’in indiği ve bin geceden hayırlı olan bu gecenin dünya Müslümanları için kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum.Bu vesile ile tüm Müslümanların Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.” diyerek bütün bölge halkını Kadir Gecesi’nde Darıca’ya davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑