parkinnn

Eğitim

Sanayide Araç Yangını Tatbikatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İftaiye Daire Başkanlığı, Körfez Sanayi Sitesi’nde gerçeğini aratmayan yangın tatbikatı gerçekleştirdi

19 Şubat 2014 Saat: 14:42
Sanayide Araç Yangını Tatbikatı
Sanayide Araç Yangını Tatbikatı

Kurum ve kuruluşlara yangın eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, tatbikatlarla da yangına müdahaleyi uygulamalı olarak gösteriyor. Körfez Sanayi Sitesi’nde araç yangını tatbikatı gerçekleştiren Kocaeli İtfaiyesi, olaya yaptığı müdahaleyle takdir topladı. Tatbikatı İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve daire müdürleri birlikte izledi.

  

MÜDAHALE EKİBİNE TAM NOT

Sanayi sitesinde tatbikat amaçlı yakılan ticari aracı önce sitenin müdahale ekibindeki bir vatandaş yangın tüpüyle söndürmeye çalıştı. Söndürme sırasında tatbikat gereği yaralanan vatandaşı olay yerinden sanayi sitesi müdahale ekibi uzaklaştırdı.

 

SU VE KÖPÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

Tatbikat kapsamında alarm butonuna basılmasıyla Büyükşehir İtfaiyesi kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri gelene kadar vatandaşlar yangın tüpleriyle söndürme çalışmasını  sürdürdü. Tamamen yanmakta olan araç çevresinde önlem alan itfaiye ekipleri, daha sonra su ve köpükle yangını söndürme ve soğutma çalışması yaptı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑